Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Κερατας και δαρμενος!!


Τετοια πραγματα ειχα συναντησει ως επι το πλειστον μονο στο Ελλαδισταν. Κυβερνησεις να ληστευουν τον κοσμο και να συνεχιζουν να ζηταν τα ρεστα με τελειως ξεδιαντοπο τροπο. Μια μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο με τους παντα ευνοημενους της παραγκας(βλεπε ΠΟΚ και λοιπα τσιρακια τους).Αυτο που ζει αυτες τις μερες το Τογκο ομως, μου θυμιζει λιγο απο Ελλαδα.

Ολοι θυμομαστε την τραγωδια που εζησε η αποστολη του Τογκο που πηγαινοντας οδικα προς την Ανγκολα για να συμμετασζει στο Κοπα Αφρικα, δεχτηκε επιθεση με πυρα, τα οποια κοστισαν την ζωη σε 3 ατοματης αποστολης.Το απιστευτο αυτο σκηνικο φρικης αναγκασε την κυβερνηση της χωρας, και παρα την αντιθετη αποψη των παικτων που ηθελαν να αφιερωσουν την συμμετοχη στους νεκρους αδερφους τους, να αποσυρει την συμμετοχη της.

Ολοι εσπευσαν να δηλωσουν την αμεριστη στηριξη και συμπαρασταση στην χωρα και στους παικτες της.

Ε λοιπον, λιγες μερες αργοτερα, πριν καλα καλα προλαβει να τελειωσει το Κοπα Αφρικα, η Ποδοσφαιρικη Συνομοσπονδια της Αφρικης αποφασιζει οτι το Τογκο ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ απο τα επομενα 2 Κοπα Αφρικα ως τιμωρια γιατι αποχωρησε απο τα γηπεδα της Ανγκολας.Αυτο λεει ειναι γραμμενο ως κανονισμος.

Να τους χεσω τους κανονισμους και τους νομους οταν προκειτε για ανθρωπινες ζωες και ανθρωπινα συναισθηματα.Οι νομοι πρεπει να υπακουουν στο ανθρωπινο συναισθημα και στην κοινη λογικη και κοινο δικαιο. Οταν τα αντιβαινουν, οι νομοι αυτοι πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ η να ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

Αλληλεγγυη στο Τογκο, και ευχομαι η ποινη να μην πραγματοποιηθει γιατι θα πληξει την ιδια την ηδη ματωμενη αξιοπιστια του θεσμου,

Και τώρα το κύπελλο...


Είναι κοινή πεποίθεση πια πως ο σημερινός ΠΑΟΚ δεν είναι barca.
Η ομάδα μπορεί να μην διακρίνεται για τον επιθετικό πλουραλισμό και το θεαματικό παιχνίδι της,μπορεί να μην διαθέτει μονάδες που με μια τους κίνηση να διαλύουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο ούτε παίκτες βαρόμετρο που μπορούν να εκτοξεύσουν την απόδοση της ομάδας σε ένα λεπτό(με εξαίρεση ίσως τον Garcia) .Ένα όμως είναι σίγουρο,αυτή η ομάδα παίζει με διαφορά το αποτελεσματικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική περίοδο.
Διαθέτοντας παίκτες πειθαρχημένους εργατικούς και μεστούς στο παιχνίδι τους ,με περίσσιο πάθος αυτοθυσία και αλληλοκάλυψη δείχνει συμπαγής και αδιαπέραστος ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.Τα πολυεργαλεία του Santos με υπομονετική κυκλοφορία μπάλας , διαρκές pressing σε όλα τα σημεία του γηπέδου από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καιεπικίνδυνες πλαγιοκοπήσεις ,με παικτες διεμβολιστές, προσπαθούν να μετουσιώσουν την αμυντική τους υπεροχη σε goal. Αφήνουν στην άκρη τις περίτεχνες ατομικές ενέργειες και προσπαθούν να προσφέρουν μέσω του συνόλου, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα εκδήλωσης λάθους από εσφαλμένη προσωπική εκτίμηση.
Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους δείχνουν να έχουν ασπαστεί πλήρως την φιλοσοφία του συντηρητικού πλην σοφού Santos που αποτυπώνεται και στο moto της διοίκησης,<<η ομάδα πάνω απόλα>>.
'Το 0 στην άμυνα και από κει και πέρα ότι προκύψει' αποτελεί την βασικότερη καινοτομία που εισήγαγε ο πορτογάλος τεχνικός στον δικέφαλο τα τελευταία 3 χρονια παρουσίας του στην θεσσαλονίκη ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.
Το παιχνίδι με τον ατρόμητο ανέδειξε πολλές από τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά (ίσως και ελλείψη ίβιτς)και ίσως να έπαιξε και η τύχη το ρολο της στο άγγιγμα της μπάλας απ'τον θανάση που χάρισε στον ΠΑΟΚ 3 υπερπολύτιμους βαθμούς ,φανέρωσε όμως για άλλη μια φορα το μέταλλο με το οποιο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και την νοοτροπία νικητή που έχει περάσει ο πολύπειρος τεχνικός στους παίκτες του.
Πλέον το παιχνίδι με τα γιάννενα είναι κομβικό.Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου πας και να μην πέσει θύμα έκπληξης αποχαιρετώντας πρόωρα τον θεσμό .Το match προβλέπεται σκληρό, αρκετά κλειστό με διάθεση για άμυνα και από τις 2 ομάδες καθώς και με ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες.Το πρώτο goal θα είναι καθοριστικό και για την έκβαση του αγώνα καθώς σε περίπτωση που μια απ'τις 2 ομάδες προηγηθεί αποκτάει αυτόματα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση.Η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυθεί στο μηδέν που της εξασφαλίζει επαναληπτικό στην Τούμπα καθώς λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος λίγο η πίεση και η μαχητικότητα που θα επιδείξει ο πας απέναντι στον δευτεραθλητή ελλάδας μπορούν να βάλουν σε περιπέτειες την ομάδα μας,σε μια χρονιά που η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί ξεκάθαρο στόχο του ΠΑΟΚ..
Υ.Γ άξια αναφοράς η αυτοθυσία του Εdinho που μολονότι τραυματίας συνέχισε να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό
2. ο κόσμος για άλλη μια φορά ,εκπληκτικός!

Σύντομος σχολιασμός παικτών..


Χαλκιάς:Θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,όταν χρειάστηκε να επέμβει το έκανε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Κρατάει το μηδέν για 762 λεπτά!!
Αραμπατζής:Επιπόλαιος,ελαφρώς αγχωμένος και αρκετά μουδιασμένος σε κάποιες φάσεις,δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες μέτριες εμφανίσεις ο Νικολάκης!Δεν μπόρεσε να προωθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε..
Κοντρέρας:Τα κανε τα λαθάκια του ο Πάμπλο,ειδικά σε κείνο το τσαφ του α μέρους που βγαίνει μόνος του ο ατρόμητος!Σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός.
Μαλεζας:Θετικός για ακόμα ένα παιχνίδι!Βραχος!Ήταν εκεί που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε!Εχεί βοηθήσει τα μέγιστα στη διατήρηση του μηδέν και στην επίτευξη του ρεκόρ!Ρεχαγκελ,σου βρήκα στόπερ!
Λίνο:Χωρίς ιδιαίτερα αμυντικά προβλήματα,προσπάθησε να προωθηθεί χωρίς μεγάλη επιτυχία.Δεν ήταν πολυ στα κέφια του..
Βιερίνια:Απ τους καλύτερους σήμερα.Απ τα πόδια βγήκαν πολλές σέντρες και απ αυτόν ξεκινά το γκολ!Ευδιάθετος!Ο Βιερίνια που ξέρουμε!
Σορλέν:Χωρίς τσαγανό,νοθρός,δεν κατάφερε να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας μας.
Βιτόλο:Τρέμει ο Γκεμπρεσιλασιέ!Για ακόμα μια φορά ήταν παντού!Θετικός!Μάρκαρε και μοίραζε παιχνίδι!Το καλυτερο αμυντικό χαφ μαζί με τον Παμπλο στην Ελλάδα!
Γκαρσία:Ο γνωστός Παμπλο!Ενέπνεε μια ηρεμία στην μεσαία γραμμή,μάρκαρε και προσπάθησε να προωθήσει την ομάδα εκεί που όλος ο ατρομητος ήταν πίσω απ το κέντρο.Θετικότατος!
Κριστιάνο:Θέλει δουλειά.Δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με την διπλή ζώνη άμυνας του ατρόμητου.Μας έλλειψε ο Ίβιτς!Είχε πάντως όρεξη!
Εντίνιο:Δεν ήταν τόσο καλός όσο με τον γαύρο.Προσπάθησε να μπει μέσα στις φάσεις αλλά δεν τα κατάφερε.Στο α μέρος ήταν πολύ μόνος.Στο β μέχρι τον τραυματισμό ήταν πάλι φιλότιμος αλλά όχι πολύς.
Αλλαγές:
Μούσλι:Τον είδαμε μετά απο καιρό και ήταν θετικός!Μοίρασε παιχνίδι,πίεσε,προσπάθησε.Από δικό του σουτ η μπάλα κοντράρει τον Παπάζογλου και μπαίνει στα δίχτυα!Τον θέλουμε δυνατό για να κάνει αυτό που ξέρει καλά:να βάζει την μπάλα στο πλεχτό!
Κούτσιανικούλης:Ταλαιπώρησε πολύ κόσμο απ τα δεξιά!Έδωσε ταχύτητα στην ομάδα.Λίγο πιο ουσιαστικός πρέπει να γίνει!Έχει ακόμα χρόνο μπροστά του!
Παπάζογλου:Θετικός!!Έβαλε το γκολ που έδωσε την νίκη,πάλεψε και ήταν μέσα στις φάσεις!Σε δυο βδομάδες έβαλε 2 γκόλ!Να τα εκατοστήσεις σου εύχομαι!!

Μαζι μας στο blog πλεον και ο morrisonpaok


Καλωσηρθες morrisonpaok! Τα σχολια απο μεριας μου περισσευουν. Περιμενω τα δικα σου....

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ μαζι για μια ζωη...1-0


Τι και αν εκανε ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια της χρονιας
Τι και αν επαιζε με 10(ελεω τραυματισμου της μαυρης μαμπας)

Η ομαδα ηξερε οτι ο στοχος πρεπει να επιτευχθει και να ερθει η νικη.
Ο ΠΑΟΚ στο επιπεδο που ειναι αυτην την στιγμη δεν επιτρεπει στον ιδιο του τον εαυτο να αδικηθει και να πεταξει μονος του βαθμους.Και ετσι εγινε.ΜΕτα απο μια ανορθοδοξη επιθεση που περασε απο χιλια δυο κυμματα και στραβοκλοτσιες, χτυπησε κατα λαθος το μπουτι του σωτηρα Παπαζογλου και κατεληξε στο πλεκτο.

Αυτο ηταν!! Και αυτο απλα εφτανε για εναν καταπληκτικο κοσμο ο οποιος ποτε δεν γκρινιαξε στους παικτες και τους εμψυχωνε σε ολο το ματς. Αυτο το μισο μηδεν του αρκει γιανα ανταποδωσει 10 φορες περισσοτερο. Γιατι εχει μαθει να μην ειναι κακομαθημενος και να μην ειναι αχαριστος!!

ΠΑΟΚ - πανελληνιος μπασκετ 71-68



Για ακομη μια φορα ο νομος της Πυλαιας μιλησε. Ο ΠΑΟΚ μπροστα στον κοσμο του, αποκτα αυτην την δυναμικη συμφωνα με την οποια μπορει να κοντραρει τον οποιοδηποτε αντιπαλο. Ο ΠΑΟΚ κανωντας δυο μεγαλες αντεπιθεσεις τοσο στο 2ο δεκαλεπτο αλλα και στο 4ο, κερδισε τον τεταρτο στη βαθμολογια πανελληνιο με 71-68 και αναρριχηθηκε και αλλο στην βαθμολογια, στην mini κουρσα που κανει γιανα μπει στην τελικη εξαδα.

ΠΑΟΚ -βουλιαγμενη 10-14


Δεν τα καταφερε ο ΠΑΟΚ και ηττηθηκε απο την βουλιαγμενη με 10-14 στο Ποσειδωνειο Κολυμβητηριο. Παροτι αυτη η ηττα δεν μας κοστιζει την 3η θεση, ομως μας αναγκαζει να μην μπορουμε να ξεφυγουμε περισσοτερο απο τους διωκτες μας

Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Εφτασε η ωρα που ο λαος του ΠΑΟΚ πρεπει να αποδειξει οτι για ακομη μια φορα ειναι ο μοναδικος επενδυτης της ομαδας, και πως με το υστερημα του θα βοηθησει η ομαδα να ανεβει και αλλο σκαλι ψηλοτερα!Αυτο θα πει υποδειγμα οπαδου, απεναντι στους καλομαθημενους γαβρους,βαζελους και λοιπους με τις τζαμπε εκδρομες και τις αβαντες των μπατσων !

Για περισσοτερα στο site της ΠΑΕ: paokfc.gr

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αλληλεγγυη στο paokland.blogspot.com


Ενα blog το οποιο αποτελειται απο ΠΑΟΚτσηδες 110%, χτυπιεται αλυπητα απο ρουφιανους οι οποιοι μαλλον εχουν ενοχληθει απο την μαζικη λειτουργια του ιστοτοπου.Τοσο σε επιπεδο παρεμβασης, οσο και σε επιπεδο λογου, το paokland.blogspot.com θεωρειτε απο τα πιο σοβαρα ιστολογια οπαδικης αποχρωσης, και επειδη ταυτοχρονα ειναι βαμμενο ασπρομαυρο, αυτο πειραζει πολλους...

Δε πειραζει αδερφια, ειμαστε ολοι στο πλευρα σας!

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ
ΠΙΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ


Αντιγραφουμε απο το blog:

Μία απάντηση στους ρουφιάνους που ζουν τριγύρω μας....

Ρουφιάνος είναι ο προαγωγός, μαστροπός και κατά συνεκδοχή το πρόσωπο που διαβάλλει ή συκοφαντεί κάποιον. Η λέξη προέρχεται από την ιταλική ruffiano, αρχικά έτσι λεγόταν το ψωράλογο που βάζουν μαζί με την φοράδα την εποχή του οίστρου της. Η φοράδα όμως είναι ζόρικο ον και δεν κάθεται εύκολα. Τις πρώτες μέρες κλωτσάει άσχημα, δαγκώνει και μπορεί να τραυματίσει άσχημα το αρσενικό. Γι' αυτό οι εκτροφείς, θέλοντας να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό του καθαρόαιμου επιβήτορα, βάζουν πρώτα μαζί με την φοράδα τον ρουφιάνο. Όταν η φοράδα αρχίσει να «μαλακώνει», τότε βγάζουν τον κακομοίρη τον ρουφιάνο και ρίχνουν μέσα το άτι για τα περαιτέρω.



Πραγματική σημασία της λέξης: Ρουφιάνος είναι ο αναλώσιμος άνθρωπος που εκτελεί μια ποταπή αποστολή για λογαριασμό άλλου, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας του. Ο αχυράνθρωπος. Συνηθέστερες αποστολές του ρουφιάνου είναι: - η νύξη για σύναψη παράνομης ερωτικής σχέσης χωρίς να εκτεθεί ο εντολέας (βολιδοσκόπηση). - η έκφραση απειλών, ο εκφοβισμός. - η προβοκάτσια



Αφιερωμένο στον ανώνυμο ρουφιάνο

Είμαι ένας υπάλληλος που ξέρουνε οι πάντες. Κοιτώ τους εργαζόμενους αν χτύπησαν τις κάρτες. Τσεκάρω αν δουλεύουνε ή αν ξύνουνε τους όρχεις. Η ρουφιανιά είναι τάλαντο, ή το 'χεις ή δεν το 'χεις. Ο διευθυντής μου το πρωί κερνάει καφεδάκι, είναι η ώρα κι η στιγμή που με ακούει λιγάκι. Του λέω για τον καθένα σας τι λέει και τι κάνει. Όσο υπάρχει Διοίκηση, θα υπάρχουν και ρουφιάνοι. Ρουφιάνε, ρουφιάνε πράκτορα της Στάζι, Ρουφιάνο με φωνάζουνε μα εμένα δε με νοιάζει. Ρουφιάνε, ρουφιάνε Δοσίλογε της πλάκας, Ρουφιάνο με φωνάζουνε μα εγώ γελώ σαν βλάκας.
Τ’ αυτιά μου τεντωμένα συνέχεια σαν κεραίες.
Πρέπει να δώσω αναφορά, την είδηση της μέρας.
Κι όποιος τολμήσει ας με πει δοσίλογο και τέρας εγώ το παίζω αγωνιστής και εργατοπατέρας.
Αυτό είναι το πιο δύσκολο κι ας φαίνεται αστείο κάνω μονάχα μια δουλειά, κι αμείβομαι για δυο. Πάντα θα είμαι ο χαφιές, πιστό σκυλί στη στάνη. Όσο υπάρχει Διοίκηση, θα υπάρχουν και ρουφιάνοι. Ρουφιάνε, ρουφιάνε πράκτορα της Στάζι, Ρουφιάνο με φωνάζουνε μα εμένα δε με νοιάζει Ρουφιάνε, ρουφιάνε Δοσίλογε της πλάκας, Ρουφιάνο με φωνάζουνε μα εγώ γελώ σαν βλάκας.


το κείμενο είναι από το enotikosomatiodba.blogspot.com αλλά ταιριάζει στην περίπτωσή μας!!

Αφιερωμένο το τραγουδάκι στους -δεν μπορώ να τους πω εχθρούς- ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ....



υγ αυτά όσο αφορά την προειδοποίηση στους αναγνώστες.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ο ΠΑΟΚ που όλοι μας ονειρευόμαστε..



ΠΑΟΚΡΑΤΩΡ ,ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ,ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΠΑTΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ,ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ήταν μερικοί απτούς πηχυαίους τίτλους που εμφανίστηκαν στα μμε και συνδυάστηκαν με την σπουδαία νίκη της ομάδας μας στο γεώργιος καραϊσκάκης την περασμένη κυριακή.

Ο δικέφαλος του βορρά με ψυχωμένο μυαλωμένο και ορθολογικό ποδόσφαιρο κατάφερε να αποδράσει με τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς από την Αθήνα,καθοριστικούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όλη η ποδοσφαιρική ελλάδα υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ομάδας αναγνωρίζοντας την ποδοσφαιρική μαγκιά του δικέφαλου του βορρά που παρά την εχθρική διαιτησία κατάφερε να πουλήσει τρέλα και να βάλει την οριστική ταφόπλακα στα όνειρα της δαφνοστεφανωμένης τραβεστί για δέκατο τρίτο σερί τίτλο.

Η ομάδα του δημοσίου αναζητούσε λυσσαλέα την νίκη στο match της 19ης αγωνιστικής της S.L για να πλησιάσει το βάζελο στην κορυφή και να τονώσει την αυτοπεποίθεση και την αλαζονεία των κακομαθημένων οπαδών της. Απ’ότι φάνηκε όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς ο ΠΑΟΚ όχι μόνο νίκησε αλλά κατάφερε να πληγώσει ανεπανόρθωτα τον εγωισμό των απανταχού γαύρων δείχνοντας πως το χρήμα δεν παίζει μπάλα...

Η νίκη του ΠΑΟΚ όμως δεν απέφερε μονο την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας και το πλασάρισμα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (όπως και την ανάδειξη της άμυνας μας στην τρίτη καλύτερη της Ευρώπης!!) αλλά κυρίως την πανελλαδική αναγνώριση από φιλάθλους όλων των οπαδικών προτιμήσεων ,της δουλειάς του Fernando Santos και φυσικά του μεγαλόπνοου σχεδίου της διοίκησης του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα .

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρονια πίκρας απαξίωσης και αγωνιστικής ανυποληψίας κατάφερε να δώσει όραμα στο πολυπληθές κοινό της.Κατάφερε να πλησιάσει το μέγεθος και την αξία των χιλιάδων οπαδών της.Κατάφερε να δώσει χαρά σ’όλες τις νέες γενιές παοκτσήδων που δεν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70 που προκαλούσε τον φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων όπου και αν βρισκόταν.Κατάφερε να συγκινήσει τους παλιούς παοκτσήδες και να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο το παοκτσήδικο οπαδικό κίνημα ενόψει των κρίσιμων αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου ,που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας μας.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είδε μετά από καιρό μια ομάδα όπως την φαντάζεται ο κάθε οπαδός της ,συμπέρασμα που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μεγάλου καθοδηγητή της ασπρόμαυρης οικογένειας ,του προέδρου μας .

Η ομάδα συνεχίζει να ανεβαίνει και δείχνει ικανή με ορισμένες προσθήκες να χτυπήσει στα ίσια των πολυπόθητο τίτλο ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια

Το στοίχημα μεγάλο οι δυσκολίες αρκετές όμως να είστε σίγουροι πως όσο διατηρείται η ενότητα και ο ενθουσιασμός οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας! -Paokpsycho-

Ανακοινωση ΣΦ ΠΑΟΚ Πολιχνης


Εκεί στον Χάντμπολ … ξυπνάτε… ΡΕ



Σε μία από τις καλύτερες χρονιές του ΠΑΟΚ μας σε αντρικό ομαδικό άθλημα, στο «χάντμπολ» συντελείται ένα έγκλημα αδιαφορίας από μεριάς ερασιτέχνη, ραδιοφωνατζήδων και κόσμου. Η ομάδα του χάντμπολ είναι η πρώτη αντρική ομάδα που φέρνει πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα μετά από σχεδόν 20 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 1992 στο μπάσκετ).

Κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση για τον σύλλογο οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι : Την περσινή σεζόν χωρίς τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους τα παλικάρια που τιμούν με την παρουσία τους τα χρώματα του συλλόγου κατάφεραν να ξεπεράσουν παραδοσιακούς αντιπάλους στον χώρο του αθλήματος βγάζοντας εκτός μάχης τον Πανελλήνιο και νικώντας καλές ομάδες τύπου ΑΕΚ, Θερμαϊκού με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κορυφή της Ελλάδας καθώς επίσης να συμμετάσχουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions league.

Η οδύσσεια των παιχτών που απαρτίζουν τον σύλλογο ξεκινάει κάπου εδώ, από την αφάνεια βρέθηκαν στην επιφάνεια, στον αφρό του ελληνικού χάντμπολ, εδώ είναι που περιμένεις το θεματοφύλακα του συλλόγου, το προστάτη και πατέρα όλων των αθλητών που δοξάζουν τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να φανεί αντάξιος των περιστάσεων απέναντι σε παλικάρια όπως αυτά του χάντμπολ. Όπως καταλάβατε όλοι μιλάμε για τον ερασιτέχνη και την ανύπαρκτη διοίκηση Κατσαρή…

…δεν νοείται οι παίχτες του χάντμπολ:

1. Να μην έχουν πάρει το πριμ πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν (πριμ που αντιστοιχεί σε ένα μισθό για κάθε παίχτη της τάξεως περίπου των 1000ευρώ)

2. Να υπάρχουν 2 αθλητές που ενώ έχουν υποστεί τραυματισμό όσο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ, τα έξοδα της εγχείρησης να πληρώνονται από αυτούς και όχι από το σωματείο.

3. Απαγορεύεται δια ροπάλου επαγγελματική ομάδα που συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό του χάντμπολ το Champions League να ταξιδεύει οδικώς για να αντιμετωπίσει ομάδες με έδρα την Ουγγαρία και την Ρουμανία

4. Παρά την οικονομική κρίση και την όχι και τόσο υψηλή δημοτικότητα του αθλήματος είναι αδιανόητο να υπάρχουν παίχτες απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη, την στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς για να βγάλουν τα προς το ζην είναι αναγκασμένοι να κάνουν και δεύτερη δουλεία.

Λέγοντας όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο σωματείο, αλλά να χτυπήσουμε το καμπανάκι και να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους κίνδυνους που εγκυμονεί η ανυπαρξία των παραγόντων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ αλλά και η συστηματική αδιαφορία – μη παρουσία του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο τμήμα.

ΥΓ. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν στο Χαντμπολ Κύπελλο και πρωτάθλημα είναι υπόθεση για έναν, και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!

Καλωσηρθες paokpsycho


Πλεον το hooligans-paokvolos.blogspot.com, θα κοσμει με την παρουσια του και τα καυστικα του σχολια ο paokpsycho.

Καλως τον!!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - νιονιος στους "8" για το πολο


Δυσκολο ματς, αλλα συναμα πολυ σοβαρο διαγωνισμα για τον φετινο ΠΑΟΚ, ηταν η κληρωση στο πολο για την φαση των "8". Ο ΠΑΟΚ, φετος εχει καταφερει να κανει εναν "mini" πρωταθλητισμο και να βρισκετε στην 3η θεση, πανω απο ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετ απο αυτον,μιας που απο πανω του βρισκονται οι συνηθεις υποπτοι (γαβρος,νιονιος) οι οποιοι γενικα παιζουν σε αλλη κατηγορια. Σε αυτο το σκηνικο, ο Δικεφαλος καλειτε σε μονο νοκ αουτ αγωνα στην εδρα του να κοντραρει και να πεταξει εξω απο το final-four τον μελανιασμενο κερατα.Η δυσκολια ειναι αρκετα μεγαλη, αλλα αν συνυπολογισουμε οτι μας προσφερεται μοναδικη ευκαιρια να τεσταρουμε τις δυναμεις μας(να δουμε ρε παιδι μου αν οντως μπορουμε να περιμενουμε κατι περισσοτερο απο την 3η θεση στην συνεχεια), αλλα να αφησουμε εκτος τον 2ο απο τους "4" (οπου αν παιζαμε με αυτον στην Σκυρο τυχον σε καποιο ημιτελικο θα ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα) νομιζω οτι θα πρεπει να δουμε με θετικο ματι την κατασταση.

Στο φετινο παιχνιδι με το πανιωνιο το χτυπησαμε το παιχνιδι και μαλιστα προηγουμασταν αρκετη ωρα αλλα τελικα φεραμε 6-8 στο Ποσειδωνιο, σε μια περιοδο την οποια οι φιλοξενουμενοι οργιαζαν αγωνιστικα.Πιστευω τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα σε 3 βδομαδες.

Στα υπολοιπα τυχερα εισητηρια για το weekend στην Σκυρο:

ΝΟΠ- βαζελος
παλαιο φαληρο- τυρογαλο σε αλμη
γαβρος- βουλιαγμενη

Σκαι : Χρυσες Ενδεκαδες


Μας εχει συνηθησει το συγκεκριμενο καναλι σε κατι τετοιου τυπου επετειακες ψηφοφοριες (βλεπε 100 μεγαλυτεροι ελληνες), και απ οτι φαινεται, αυτες αποκτουν ιδιαιτερη προβολη.

Στην προκειμενη, κανει ψηφοφορια γιανα αναδειξει τις καλυτερες ενδεκαδες ανα δεκαετια.
Καλο θα ηταν, οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να κανουμε μαζικο πεσιμο στους server του skai.gr και να ψηφισουμε δικους μας παικτες(ετσι οπως πραγματικα εχουν τα πραγματα), στις καλυτερες 11αδες.Το μονο που χρειαζεται ειναι λογαριασμος στην ιστοσελιδα (1 λεπτο υποθεση)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ : ΧΡΥΣΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Και ο Γκαρσια για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ


Απο το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Pablo Garcia ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2012."

Μια μερα μετα τον Κωστα Χαλκια, η διοικηση της ομαδας τα βρισκει και με τον Παμπλο και πλεον η ομαδα δενει δυο απο τους καλυτερους της παικτες.

Οριστε κομματι απο τις πρωτες δηλωσεις του Παμπλο μετα την ανανεωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εξέλιξη αυτή. Είμαι στο σπίτι μου τώρα.. πίνω ένα ποτήρι κρασί και βλέπω τα βουνά απέναντι… Νιώθω καλά εδώ κι εγώ και η οικογένειά μου… όλοι μας. Η αγάπη του κόσμου προς όλους μας είναι κάτι εξαιρετικό. Αισθάνομαι καλά για όσα ζω με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο αυτό τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που αν και είμαι σε μια ξένη χώρα, με έκαναν να αισθανθώ σαν Έλληνας! Αυτή η αγάπη είναι πολύ σημαντική για εμένα και με όποιο τρόπο μπορώ θα την ανταποδώσω. Θέλω να τους δίνω χαρά και νίκες μέσα στο γήπεδο».

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Για αλλα 2 χρονια ο Χαλκιας στον ΠΑΟΚ


Απο το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο Κώστας Χαλκιάς υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2012 "

Θετικο νεο, και ελπιζω να εχουμε συνεχεια και με τους υπολοιπους 3..

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

gay - ΠΑΟΚ 0-1


Τεραστια εμφανιση απο μια τεραστια ομαδα, αναλογη της ιστοριας της!
Μια εμφανιση που βουλωσε ολα τα στοματα οσων ειχαν βγαλει τον γαβρο νικητη πριν καν την εναρξη του αγωνα.
Οι παικτες το πιστευαν, ο κοουτς το ενιωθε,ο κοσμος το ηξερε και ηρθε το μεγαλο διπλο που φερνει τον ΠΑΟΚ στην δευτερη θεση.

MVP η φανελα!!

ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ !!!!!!!


Γκολ γενεθλιων!!


"Μακάρι να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα γκολ και να νικήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτή θα ήταν η καλύτερη κατάληξη για την ημέρα των γενεθλίων μου"

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ηττα στο βολευ για τον ΠΑΟΚ απο την λαμια με 3-1


Δυστυχως το τμημα βολευ του ΠΑΟΚ δεν μπορεσε να κανει το 4Χ4 για την ομαδα(μετα απο πολο,χαντμπολ,μπασκετ) σημερα. Παροτι πηρε το πρωτο σετ απο την Λαμια, εχασε τα επομενα 3 με αποτελεσμα οχι μονο να μην παρει ουτε ποντο απο το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα και να απομακρυνθει απο τους υπολοιπους διεκδικητες των θεσεων για τα πλευ-οφ. Με το προγραμμα που υπαρχει, νομιζω ειναι πολυ δυσκολο ο ΠΑΟΚ να πετυχει κατι παραπανω απο την παραμονη. Κριμα για την ομαδα να εχει καταντησει ετσι, και να μην εχει στοχους (εκτος απο την παραμονη!) Γεναρη μηνα.

Προς το παρων να ευχηθω οσο το δυνατον καλυτερες εμφανισεις για την ομαδα στο αμεσο μελλον. Θα επανελθω αργοτερα για το τμημα του βολευ πιο συγκεκριμενα....

Σπουδαια νικη για τον ΠΑΟΚ στο μπασκετ


Ο ΠΑΟΚ καταφερε σε ενα ακομη παιχνιδι στο παλατακι να κερδισει μια ομαδα που ειναι στα μετρα του. Νικησε την ολυμπια λαρισας με 66-56 και κρατηθηκε ζωντανος στην διεκδικηση μιας θεσης μεσα στην πρωτη εξαδα.Απο τους κορυφαιους ηταν οι 2 ψηλοι μας, ο Λαζος και ο Γκετσεφσκι. Δυνατο σημειο μας ηταν η αμυνα.

Ας ελπισουμε στη συνεχεια να ειναι το ιδιο σοβαρος, και ιδιαιτερα στα εκτος εδρας παιχνιδια οπου συνηθιζουμε να ειμαστε "μεγαλοψυχοι" με τους αντιπαλους μας και να τους χαριζουμε βαθμους.

Αντικατασταλτικη Πορεια σημερα στις 12.00


Πραγματοποιηθηκε πορεια στις 12.00 στο κεντρο του Βολου σημερα, εναντια στην κρατικη βια και καταστολη,μεσα σε ενα περιβαλλον τρομουστεριας. Αφορμη σταθηκε το γεγονος του εμπρησμου του σπιτιου δυο συναγωνιστων.Η πορεια ειχε περιπου 200 ατομα, κυριως του αριστερου και αντιεξουσιαστικου χωρου.

Στις 17.00 προκειται να γινει αναλογου περιεχομενου εκδηλωση στο Στεκι

Χαντμπολ ΠΑΟΚ - ασε δουκα 29-20


Μεγαλη νικη του Δικεφαλου απεναντι στον τριτο δουκα,στην πρεμιερα της 12ης αγωνιστικης, μια νικη που τον διατηρει στην πρωτη θεση.Ο δουκας ηταν η μοναδικη ομαδα που καταφερε να νικησει τον ΠΑΟΚ στον πρωτο γυρο, και ετσι η ομαδα μας με αυτον τον τροπο ξεχρεωσε αυτα που οφειλε στους χαμωτζηδες.

Απ οτι φαινεται, το τμημα του χαντμπολ δεν πιανεται απο κανεναν φετος!

8-7 στο πολο ο ΠΑΟΚ τον βαζελο


Μεγαλη νικη του ΠΑΟΚ τεραστιας βαθμολογικης σημασιας me 7-6. Οι παραγοντες του βαζελου ειναι τελειως προκλητικοι,οι διαιτητες επικαλουνται κανονισμους που δεν υπαρχουν και τα οσα συμβαινουν στο Ποσειδωνιο ειναι παρωδια για το αθλημα.

Οι διαιτητες δινουν απο ενα πεναλτυ σε καθε ομαδα, με το σκορ να γινεται 8-7.

Παντως οι 2 βαθμοι ειναι του ΠΑΟΚ!

Με βαση τις δηλωσεις των παικτων αμεσως μετα την ληξη, το παιχνιδι χαρακτηριστηκε κλειδι και ηταν πολυ σημαντικο για την διατηρηση της 3ης θεσης η νικη αυτη. Ο αρχικος στοχος ηταν τα πλευ-οφς και η εξαδα, αλλα οσο παει καλα το τμημα και ο κοσμος στηριζει, η ομαδα θα θελει να συνεχισει σε αυτο το επιπεδο. Τελος, επεσημαναν οτι παρομοια γεγονοτα εχουν ξανασυμβει με τον βαζελο.

Τι τυχαιο.....

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Βαλτε και το μπασκετ στις τρεις!


Ενα μεγαλο σωματειο οπως ο ΠΑΟΚ πρεπει να μπορει να φροντιζει ολα του τμηματα και να τους προμηθευει με ολα τα απαραιτητα εφοδια γιανα εχουν πετυχημενες χρονιες. Ενας σημαντικος παραγοντας ειναι το κοινο.

Βλεποντας το αγωνιστικο προγραμμα του Σαββατοκυριακου, ο ΠΑΟΚ αγωνιζεται σε πολο και χαντμπολ την ιδια ακριβως μερα και ωρα. Και στα δυο, αγωνιζεται εντος εδρας, ενω αξιοσημειωτο ειναι οτι και τα 2 τμηματα εχουν πραγματοποιησει την καλυτερη πορεια στην ιστορια. Το χαντμπολ ειναι σταθερα στην πρωτη θεση και αγωνιζεται με τον τριτο Δουκα γιανα διατηρηθει εκει, ενω το πολο ειναι στην τριτη θεση και δινει ντερμπι απεναντι στον τεταρτο κατα 1 βαθμο παναθηναικο.

Ειναι κριμα, ο κοσμος του ΠΑΟΚ να χρειαστει να επιλεξει σε ποιο απο τα δυο να παει. Ο Α.Σ θα ταν καλο να το κοιταξει, και να προσπαθησει στο μελλον να μην ξανασυμβει κατι παρομοιο.

Ελπιζω στη μαζικη συμπαρασταση του κοσμου και στα 2, και να μετρησουμε 2 νικες!

Γιαννινα- ΠΑΟΚ στους "8"


Ενα χρονο αφοτου εφυγε απο τον ΠΑΟΚ, και το αστρο του δεν λεει να σβησει. Αντιθετως, ο Ιμπραημ για ακομη μια αφορα μιλησε. Ειπε χθες για την σημερινη κληρωση του κυπελλου, οτι προβλεπει το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ.
Και εμφανιζεται αυτο πρωτο ζευγαρι.Δεν μας λεει απο τωρα οτι θα το σηκωσει ο Δικεφαλος το κυπελλο, να αποφυγουμε τυχον αγχη και να πορευτουμε ησυχοι μεχρι τον τελικο?

Στα λοιπα ζευγαρια:
βαζελος-καλλιθεα
ξανθη-αρηθ
καβαλα-νιονιος

Προβλεπτονται ωραιοι ημι"τελικοι" μπορω να πω, αλλα κοιτωντας ακομη πιο μακρια, νομιζω οτι φερνει κατι σε 2004!!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Παρων ο Βιερινια στο τηγανι


Τελικα η σκευωρια των επιστημονων-Ντακου να χασει το παιχνιδι με τον γαβρο δεν περασε. Το σκανδαλο θα ηταν βεβαια να εμενε εκτος , οταν ηδη υπηρχε δεδικασμενο 2 και 3 φορες. Τα μεσα προπαγανδας της ΑΘηνας διναν ολες αυτες τις μερες ελαχιστες πιθανοτητες να αγωνιστει ο Αντελινο, προσπαθωντας να δημιουργησουν κλιμα. Ευτυχως δεν τους περασε.Πλεον ο ΠΑΟΚ δεν αποτελει την ακεφαλη ομαδα που ηταν μεχρι πριν απο λιγα χρονια.

Η απαντηση στο γηπεδο...

Πορεία και συζήτηση κατά της κρατικής και φασιστικής βίας


Πολιτικές συλλογικότητες της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, καλουν σε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κρατική και παρακρατική βία και τρομοκρατία, το Σάββατο 23/1, στις 11πμ από την πλ. Αγ. Νικολάου στο Βόλο.

Η πορεία διοργανώνεται με αφορμή τον εμπρησμό σπιτιού κοινωνικών ακτιβιστών τον προηγούμενο μήνα σε χωριό του Πηλίου, το πολιτικό της όμως πλαίσιο αναφέρεται στο γενικότερο στη χώρα, αλλά και στο ειδικότερο στη Μαγνησία, κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρείται να καθιερωθεί από ΜΑΤ, ασφαλίτες, φασίστες και παρακρατικούς.

Άλλοτε ως «εργαλείο» προληπτικού ελέγχου και έγκαιρης πειθάρχησης και άλλοτε ως μέσο έκφρασης έμπρακτης βίαιης κρατικής συμπεριφοράς απέναντι σε «ανήσυχους» πολίτες, η εξουσία διαχρονικά χρησιμοποιεί την καταστολή προς την κατεύθυνση ενίσχυσης και στερέωσης της κυριαρχίας της. Το Σάββατο 23/1, στις 5μμ, στο Χώρο Κινημάτων – Στέκι Μεταναστών (Ιωλκού 33), το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ενάντια στην κρατική και φασιστική βία και τρομοκρατία». Την συζήτηση θα ανοίξουν οι δικηγόροι Κώστας Παπαδάκης και Γιάννης Ραχιώτης.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ολα για ολα


Την Κυριακη η ομαδα καλειται να αγωνιστει μεσα στο ταψι, ισως οσο ποτε αλλοτε φορμαρισμενη. Απο την αλλη ενας γαβρος χωρις προπονητη ,διοικηση και με παικτες-ανθρωπογατιδια. ΕΙναι η καλυτερη ευκαιρια να σπασει η κακοδαιμονια με το ΠΟΚ και να πιασουμε την δευτερη θεση.

Το αναπαραγωγικο συστημα του Παμπλο ειναι σαν του ταυρου (βλεπει κοκκινο και τρελαινεται), ενω ολη η ομαδα οργιαζει... Ειδωμεν

Κρυψαμε τα προσωπα μας, γιανα μας δειτε


Καλωσηρθαμε