Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα!!!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον πανιώνιο στο κλειστό της Σμύρνη ..Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 16 πόντους διαφορά αλλά χάρη σε ένα τρομερό δεύτερ δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει μία αγχωτική νίκη που του επιτρέπει να ελπίζει στην είσοδο του στην 6άδα!κορυφαίοι από την ΠΑΟΚαρα μας ήταν οι Μονρό(23π),Γκρέγκορι (20π),Γκετσέφσκι (18π) και Λάζος(10π).Αναλυτικά:
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 23(2), Καυκής 3, Γκρέγκορι 20, Ταπούτος 3(1), Καλές, Χέλιγουελ, Δεμερτζής 2, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 10, Ντρόμπνιακ, Γκετσέφσκι 18.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συνεχιζουμε...

Η επανάσταση συνεχίζεται..'Όπως όλα τα κινήματα,έτσι και αυτό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έχει τα σκαμπανεβάσματα του..Όπως έχει και τους εχθρούς του!Όταν πάει κάτι να αλλάξει τότε θα βρει μπροστά του εμπόδια!Το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει ο βάζελος πάει και τελείωσε!Εμείς γι αυτούς ήμασταν ανεπιθύμητοι..Έπρεπε να μας διώξουν.Το κατάφεραν!Tους δώσαμε και μεις όμως το δικαίωμα..Γιατί ήμασταν κατώτεροι του αναμενόμενου στο κρίσιμο ματς με την αεκ..Αν κερδίζαμε θα μασταν στους μείον 2..Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα το πέρναμε το ματς.Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα..Αλλά η ιστορία δεν γράφεται με ΑΝ!!
Δεν τελειώσε τιποτα!Μπορεί πρωτάθλημα να μην πάρουμε,αλλά έχουμε μπροστά μας 3 αγώνες για να λήξει η κανονική περίοδος και μετά 6 ντέρμπι για να βγούμε τσάμπιονς λινγκ..Και αυτό αμέσως σημαίνει παραπάνω ενίσχυση..Γιατί στην χειρότερη περίπτωση πάμε στους ομίλους του γιουρόπα..
Άρα ας σταματήσουμε να μιλάμε για την μη επίτευξη του στοχου-ονείρου και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα που τόσο πολύ μας έχει ανάγκη!
Αδελφια ΠΑΟΚια πάμε να πάρουμε το ματς με την λάρισα!Πάμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που κάναμε ως τώρα!ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ,ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!Venceramos!!

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Περι Σαλπι


Υπαρχει σημερα καποια εντονη φημολογια απο καποιες εφημεριδες οτι ο Σαλπι ερχεται στον ΠΑΟΚ. Ειναι γεγονος οτι η υποθεση Σαλπιγγιδης δεν εμφανιστηκε τωρα,αλλα υπηρχε ενας ολοκληρος ντορος γυρω απ το θεμα αυτο τουλαχιστον ενα εξαμηνο τωρα.Και οντως ειναι γεγονος οτι καποια ανακοινωση η επισημοποιηση καποιας συμφωνιας θα εκανε κακο στην ομαδα μας στην παρουσα.Νομιζω οτι η χρονικη συγκυρια που "παιζει" η ειδηση, ειναι στιγμη που προσπαθουν να σπειρουν μια διχονοια αναμεσα μας λογω του οτι η ομαδα δεν ειναι στα φορτε της,παιζει ψυχολογικη πιεση,ποσο μαλλον εν οψει play-ωχ.

Ας μην ασχοληθει κανεις με το θεμα, μεχρις οτου να τελειωσουν οι υποχρεωσεις της ομαδας για φετος. Δεν χρειαζεται να ξαναζησουμε το συμβαν του τι συνεβει στις κερκιδες στο ματς με το νιονιο.Παντως ειναι de facto οτι οι ημερες γυρω απο εκεινο το παιχνιδι, ειχαν καθοριστικη σημασια για την εξελιξη της συγκεκριμενης υποθεσης

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

...Γιατι ρε ΠΑΟΚ ; ....

Αρρωστησαμε παλι , ενα συνδρομο το οποιο ειχε να μας επισκευτει δυο χρονια...προσωπικα θυμηθηκα τα λογια του Καραδημου (αξεχαστη μορφη για μενα), ο αλλοτε παικτης και αργηγος μας ελεγε <<..οταν αυτο το γηπεδο γεμιζει κατι παθαινουμε..>> Ουσιαστικα πεταξαμε την τελευταια ευκαιρια που μας δοθηκε , για να ξαναμπουμε στην υποθεση τιτλος .Εμφανως επιρεασμενοι ψυχολογικα οι παικτες μας , απο την προηγουμενη ηττα , δεν μπορεσαν να αποδοσουν το αναμενομενο , τι και αν ο ΛΑΟΣ πλυμμηρησε ξανα την Τουμπα , τι και αν ο ΛΑΟΣ εδωσε ξανα τα παντα (ΦΩΝΗ-ΨΥΧΗ) , δυστυχως ο ΛΑΟΣ δεν παιζει μπαλα...Τι μας μενει ; μας μενει το φετινο ταξιδι ,της κανονικης περιοδου του πρωταθληματος (γιατι ουσιστικα πλεον τελειωσε ), ενα ταξιδι γεματο χαρες μεν αλλα χωρις την αναμενομενη καταληξη ,ενα ταξιδι το οποιο ειχαμε πραγματικα καιρο να κανουμε...Αλλα μενει ακομα και η μαχη των play off στην οποια πρεπει να εμφανιστουμε σοβαροι οπως στο μεγαλυτερο κομματι της κανονικης περιοδου , γιατι αν το κανουμε αυτο τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα μπορεσουμε να διεκδικησουμε την θεση που οδηγει στα προκριματικα του τσου - λου...Αυτα και κατι ακομα ΠΑΟΚ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ...

Πάρτε Center For .... ΧΘΕΣ!!!!!




























Πικρα και παλι πικρα!Αυτη η ομαδα εκει που παει να κανει την υπερβαση παντα κατι θα συμβει και θα μοιρασει πικρα στον κοσμο της.Παντα κατι θα συμβει στο πιο κρισιμο σημειο.Οπως οταν βγηκε στα προκριματικα του CL με την υποθεση Λουκα,οπως περσι που βγαινει 2η στο πρωταθλημα και στην κρισιμη στιγμη στα play-off κανει τις χειροτερες εμφανησεις της σαιζον,οπως και φετος που εκει που λες οτι ειναι η ευκαιρια για ενα πρωταθλημα (γιατι δεν πιστευω πως θα πετυχεις τοσο κακο βαζελο-γαυρο τα επομενα χρονια) ερχονται 2 απανωτες ηττες να σε προσγειωσουν στην πραγματηκοτητα.Και αν για το παιχνιδι με τον αρουλη ειχαμε εναν στημενο διαιτητη σημερα δεν μας εφταιξε κανενας Κακος.Για μενα μια ειναι η αιτια που οπως ολα δειχνουν(ποτε μη λες ποτε) θα χαθει αυτη η ευκαιρια. Η ελλειψη ενος μεγαλου Center For!Εβλεπα σημερα τον Musli και απογοητευτηκα.Και δεν μενω μονο στη φαση που χανει το goal με κενη εστια αλλα στην εν γενει παρουσια του στο φετινο πρωταθλημα.Περαν των αγωνων με αρη και βαζελο στους υπολοιπους αγωνες ηταν ανυπαρκτος η τραυματιας(ισως να φταιει και η κακη εξωαγωνιστικη ζωη του).θα μου πειτε οτι κανει αλλες δουλειες στο γηπεδο αλλα τι να το κανω οταν δεν μου προσφερει αυτο για το οποιο τον εχω στη ομαδα μου.... το γκολ.Οταν το βασικο σου CF εχει ολα και ολα 3 γκολ στο πρωταθλημα δεν πας πουθενα.Και το λεω αυτο γιατι πιστευω πως αν ο ΠΑΟΚ ειχε ενα μεγαλο σεντερ φορ τωρα θα ηταν κατα πολυ πανω και απο βαζελο και απο γαυρο.Για τους αλλους φορ της ομαδας μας(Παπαζογλου,Εντινιο) καλυτερα να μην αναφερθω καν.Τον μονο που δεν μπορω να κρινω ειναι ο Φιλομενο λογω του τραυματισμου του.Τελως παντων νομιζω οτι του χρονου η ομαδαρα μας με δυο-τρεις σωστες προσθηκες θα κανει πολλους να παραμιλανε για παρτη μας.Εχουμε μπει πλεον σε ενα δρομο που μονο επιτυχιες μπορει να μας προσφερει στο μελλον.Μακαρι και στο αμμεσο μελλον γιατι ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα!
Forza μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ εμεις θα ειμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ και στις χαρες αλλα κυριως στις λυπες και στα δυσκολα!ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΥΓ:Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ο MUSLI να πεταει φωτιες στα υπολοιπα ματς της ομαδαρας μας και κυριως στα play-off να πεταξει οσα γκολακια δεν πεταξε μεχρι σημερα και να με βγαλει εμενα μαλ@@κα για αυτα που γραφω τωρα!

Α ρε ΠΑΟΚ...


Σημερα αποδειξαμε οτι ειμαστε ικανοι για ολα.Η ηττα απο το χανουμακι, μας κανει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα (μαζι με τον ανυπαρκτο πανθρακικο) που εχασε φετος και τα 2 παιχνιδια απεναντι της. Καταφεραμε να αναστησουμε τον κλινικα νεκρο δικεφαλο.Μπραβο μας.Απεναντι σε μια ομαδα που ειναι χειροτερη και απο το κακο,ο ΠΑΟΚ εδειξε ολες αυτες τις παιδικες ασθενειες, οταν υποτιθεται πρεπει να ειναι σοβαρος και να διεκδικει νικες.Καπου στο '90 ειμαι σιγουρος οτι ολοι ανακουφισμενοι λεγαμε πως ευτυχως μιλαμε για 1 γκολ και οχι για διασυρμο.Κυριως λογω της ανικανοτητας των παικτων τους και οχι την λειτουργια της δικιας μας αμυντικης γραμμης, καθως και της σταθεροτητας του Χαλκια(ο οποιος βεβαια ευθυνεται βαρυτατα στο γκολ).Ας ελπισουμε να πειραμε κατι απο ματς και να παρουσιαστουμε σοβαροι στα play-ωχ.Ελπιζω μονο να μην μας παρει κατω η ψυχολογια σε εκινα τα παιχνιδια απεναντι οπως φαινεται στις ομαδες που καλως η κακως μας καθονται στο σβερκο οσο καμια αλλη.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

...Συνεχιζουμε...


Καλησπέρα αρρωστάκια...τα μυαλα μας δε σταματανε να πονανε ,οπως δε θα σταματησει να υπαρχει το παθος και η τρελα μας για ολα οσα συμβολιζουν για εμας τα τεσσερα γραμματα Π.Α.Ο.Κ . Η αυριανη μερα ειναι σημαντικη οχι απλως γιατι ειναι ενα ντερμπι μεταξυ δικεφαλων ,οχι απλως γιατι ειναι ενας ακομα αγωνας της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας , αλλα γιατι πρεπει να δειξουμε σε ολους αυτους που μας κατακρινουν με λογια οπως <<.. καλα Π.Α.Ο.Κ εισαι και περιμενεις να παρεις πρωταθλημα; ...>> ή<<...μεχρι εδω ειστε παραπανω δεν μπορειτε αντε στα play off να βγειτε τριτοι..>> αλλα ακομα περισσοτερο να δειξουμε στους μεγαλοπαραγοντες του Π.Ο.Κ , οτι φετος ναι ειχαμε καθε δικαιωμα να κοντραρουμε μεχρι τελους το σαπιο κατεστημενο , οτι ναι αυτη η ομαδα ειναι η πιο σταθερη και η καλυτερη σαν συνολο - σαν ομαδα του φετινου πρωταθληματος , οτι αυτος ο Π.Α.Ο.Κ μπορει να φερει την ανατροπη του κατεστημενου . Το παιχνιδι με τον εταιρο δικεφαλο δεν θα ειναι ευκολο , ομως μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ που για αλλη μια φορα θα κοχλαζει, που ο ΛΑΟΣ θα δωσει παλι την δικη του μαχη, το δικο του παιχνιδι οπως αυτος ξερει ,που θα απογειωσει με τον δικο του ξεχωριστο τροπο την ομαδα, με κανει να ειμαι αισιοδοξος.Ειμαι αισιοδοξος γιατι περιμενω και απο τους ιδιους τους παικτες μας να δωσουν μια απαντηση σε αυτους που συντηρουν το αθλιο παρασκηνιο του πρωταθληματος , μια απαντηση στους παραγοντες των ομαδων της πολης-χαβουζας . Ας μην ξεχναμε οτι ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΚΙ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ' ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ και οτι ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Εχουμε την οργη


Επιτελους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδωσε το συνθημα της αντεπιθεσης!! Τερμα η απορροφηση ιδεων του συστηματος..Το συστημα το χτυπας στην ριζα του.Καμια συνδιαλλαγη κανενος ΠΑΟΚτση με αστυνομιες,υπουργους,προεδρους ΕΠΟ superleague,αρχιδιαιτητες και λοιπους καθεστωτικους.



Η συνθηκη της Βαρκιζας εσπασε και τα αντιπαλα στρατοπεδα χαρασσονται ξανα.
Το αναδυκνειει η ανακοινωση της ΠΑΕ:
ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ

Ο σπαθας και καθε σπαθας, απο δω και περα θα μας βρισκει απεναντι του.Σας φτυνουμε στα μουτρα σιχαματα!


*Το τραγουδι δεν ειναι ακριβως ταυτοσημο της καταστασης, αλλα δινει ενα τονο της οργης και αδικιας που νιωθουμε. Αλλο ο Δεκεμβρης, αλλο τωρα...

Ειστε γελοιοι!!!!Σας περιμενουμε στα πλει οφ!

Τσαμπουκά θέλετε;Τσαμπουκά θα έχετε!Δεν καταλάβατε νομίζω με ποιον πάτε να τα βάλετε!Δεν έχετε ακόμα κατανοήσει ότι τον λαό που πληγώνετε θα τον βρείτε και πάλι μπροστά σας!Δεν έχετε ιδέα πόσο θυμωμένοι είμαστε!Αλλά δεν θα κάτσουμε να κάνουμε τα ίδια όταν θα έρθετε στα πλέι οφ στην Τούμπα!(αν θα έρθετε γιατί μπορεί να πάρουμε πρωτάθλημα ή μπορεί να μην μπείτε καν στα πλέι οφ!)Δεν θα βάλουμε σεκιουριτάδες να σας πουλάνε μαγκιά!ΟΟΟΟχιιιιι!Θα είμαστε κύριοι!!!Θα κάνουμε όλη την Ελλάδα να σας μισήσει!Θα λένε δείτε τι γαμάτοι οπαδοί είναι αυτοί του ΠΑΟΚ και τι γελοίοι αυτοί του αρουλι!Για όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί!
Προσωπικά σας μισω θανάσιμα...Σαν ομάδα...Σας θεωρώ καραγκιόζηδες..Δεν βρίσκω καν λόγο ύπαρξης σας..Έχετε κόμπλεξ τέτοιο βαθμού που σβήνετε κεράκια όταν δεν πέρνετε πέναλντυ!Έχετε κερδισμένες 13 κόκκινες απ τις οποίες δεν είναι ούτε οι μισές!Είστε πολύ μικρή ομάδα.Έτσι θα σας αντιμετωπίζω από δω και μπρος.
Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς!Θα αφιερώσω ένα ποίημα στους οπαδούς της μικρής ομάδας της πόλης:
Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις έχουμε ακόμα ζήσει
Κι αυτό που θέλω να σου πω, το πιο όμορφο απ’όλα…
Δεν στο ‘χω πει ακόμα:
Στ αρχίδια μου τον γράφω τον αρούλη,στ αρχίδια μου την κίτρινη φυλή,εμείς ποτέ δεν πέσαμε μαλάκες εκεί στην Β'εθνική!
ααα και για όσους αστείους τύπους δεν έχουν ακόμα πεισθεί ότι πρώτα και κύρια αδικηθήκαμε και γι αυτό δεν παίξαμε μπάλα,δείξτε τους αυτό:
http://www.paokmedia.com/play.php?vid=900

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

10+1 συμπαρασματα απο το χθεσινο ματς


1. Χθες ο ΠΑΟΚ δεν εχασε απο τον αρη.Εχασε απο το ιδιο το συστημα διαπλοκης του ελληνικου ποδοσφαιρου.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ομαδα πλην του ΠΟΚ να σηκωσει τον τιτλο.Και αυτο κατεστει σαφες. Και ειμαι σιγουρος οτι εαν ο αρης ειχε 54 βαθμους και ο ΠΑΟΚ 39, το ματς θα ηταν διπλο με παλι τον σπαθα διαιτητη.

2. Πισω απο την σφαγη δεν κρυβεται μονο ο πατερας και ο βαζελος.Κρυβεται οτι πιο σαπιο και αθλιο υπαρχει.Κρυβεται και ο γαβρος και ολο το παρασκηνιο της αθηνας το οποιο ξερει οτι τα χοντρα φραγκα υπαρχουν στο Τσου-Λου, και δεν προκειτε να τα μοιραστει με ΚΑΝΕΝΑΝ.

3. Η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων του αρη, απεδειξε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να πριμοδοτειται απο την βρωμια του συστηματος, αρκει να απολαμβανει τα πολυ προσωρινα οφελη...

4. Η μεγαλη μαζα των δημοσιογραφων,εφημεριδων κλπ κλπ, εκανε μεγαλη γαργαρα τα χθεσινα. Ξερει οτι βγαζει ψωμι απο την παραγκα, και πως εκει που γλυφεις δεν φτυνεις...

5. Η επανασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα ερθει μονον απο τον ΠΑΟΚ. Λυκοφυλιες και λοιπες συμμαχιες εναντιον του συστηματος με τυχον συμμαχιες στυλ Θεσσαλονικη η Β.Ελλαδα δεν βγαζουν πουθενα.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

6. Ο δημοσιος λογος μας πρεπει να ειναι πιο αιχμηρος και πιο επιθετικος.Οι ανακοινωσεις μπορουσαν να ειναι πολυ πιο καυστικες.

7. Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι συνεργασιες και ραντεβου με υπουργους και αστυνομιες και σημαινουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Κοψτε τους τον βηχα.

8. Η ομαδα παρα την τεραστια βελτιωση των 2 τελευταιων χρονων σε σχεση με τις "σαρδελες", χρειαζεται 2-3 ακομη καλους παικτες.

9. Η ομαδα χρειαζεται την ηρεμια και την στηριξη ολων μας,ιδιαιτερα τωρα στις δυσκολες στιγμες.Ας θυμηθουμε ποσο βοηθησε η σταση μας,μετα το ματς με τα γιαννινα και τον αποκλεισμο.

10. Παροτι δεν επροκειτω να ασχοληθουμε με υποδεεστερες ομαδες-ασανσερ,καταφερατε σκουληκακια στα play-ωχ να σας περιμενουμε πως και πως.Και τοτε δεν θα υπαρχει ο σπαθας να σας ξελασπωσει


****
Αναμεσα στους φιλαθλους της Καβαλας για τον αγωνα κυπελλου, μην σας ξαφνιασει κανα ξαφνικο-ντου χιλιαδων συμπολιτων σας.Εκτος και ανα αποδειξετε για ακομη μια φορα ποσο κοτες ειστε και δεν δωσετε εισητηρια....

Και δεύτερη ανακοίνωση της ΠΑΕ..


«Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την Ελληνική Αστυνομία που σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα τα μέτρα τάξης προκειμένου τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να παραμείνει επί 50 λεπτά στο λεωφορείο περικυκλωμένη από φιλάθλους του Άρη και να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα κατά την είσοδο της στο γήπεδο. Ανάλογα αποτελεσματική ήταν και η προστασία της αποστολής του Π.Α.Ο.Κ. κατά την άφιξη της στο γήπεδο. Οι εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατοπτρίζουν κατά το ήμιση της βάρβαρης πραγματικότητας.

Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία είχε κουραστεί τόσες εβδομάδες να εμποδίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. να υποστηρίξουν ειρηνικά την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες.

Η προστασία του πολίτη βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς για όποιον πολίτη δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσής.,

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από την εικόνα του ίδιου του διαιτητή που με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός από τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό!

Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο. Από τον "ενοχλητικό" ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση.

Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους.

Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον Σπάθα να συνεχίζουν την παράδοση. Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ την ελπίδα για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν μόνο δικοί μας φίλαθλοι αυτοί...

ΥΓ. Δυστυχώς για σας στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ και ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

...το αγαπημενο παιδι του ''ΠΑΤΕΡΑ''...


Γιναμε ολοι μαρτυρες ενος χειρουργιου ανοιχτης καρδιας με ολες τις ιατρικες ειδικοτητες να παιρνουν μερος(απο βοηθο νοσοκομας εως τριτο αναισθησιολογο)...Οχι απλως μια εχθρικη διαιτησια ,οχι απλως ενας ρεφερι που παιζει εδρα ,ουτε 60 - 40, αλλα ουτε 70 - 30 ,αυτο ειχα πολυ καιρο να το δω και θυμιζει ναι θυμιζει εποχες παραγκας...Ισως το πιο σωστο του σφυριγμα ηταν το εναρκτηριο...Γιατι μετα και πριν καλα καλα μπει το τριτο λεπτο αποφασιζει να κοψει τα φτερα ενος απο του πιο κομβικους μας παικτες φετος , στον ΠΑΥΛΑΡΑ, δινοντας μια καρτα που κανεις δε καταλαβε το γιατι, κανεις ( λες και ηθελε να πει οτι <<..garcia σημερα δε θα παιξεις γιατι ετσι γουσταρει ο ''μπαμπας'' μου..>> ) συνεχιζουμε παρολα αυτα εχοντας καταλαβει τις αθηνα΄ι΄κες προθεσεις του ,αυτη τη φορα ο πρωτος αναισθησιολογος παιρνει το λογο και υποδεικνυει το βιερινια σε θεση οφ-σαιντ ,ενω ο ιδιος δεν εχει σωστη θεση για να ελεξει την φαση, το καταπινουμε και αυτο...για το πεναλντι ειναι πεναλντι οποτε κανει λαθος ο ετερος Παμπλο ειναι και μοιραιο και ας μην μπηκε το πεναλντι...λοιπον επειτα ακολουθουν καποιες ιατρικες χορηγησεις με την μορφη των φαουλ τα οποια σφυριζε το αγαπημενο παιδι του πατερα κατα κορον σε βαρος του Π.Α.Ο.Κ.Επειτα ερχεται η καρτα στον Βιερινια,τι να λεμε αν τιμωρειτε και η σκεψη τοτε καλα εκανε ο σφυριχτραμαν, αλλα μαλον ειναι καινουργιος κανονας αυτος, μαμω τον ''πατερα'' του, για να μας δωσει εμας φαουλ το λιγοτερο που επρεπε να γινει ειναι να ακουστει το χτυπημα...ετσι φτανουμε στο τελος του πρωτου ημιχρονου με τον ΄΄γιοκα΄΄να ευχαριστιεται το εργο που εχει κανει μεχρι στιγμης ,γιατι ξερει οτι ο ''πατερας'' του χαιρεται για αυτον...Μπαινουμε στο δευτερο ημιχρονο το σκηνικο δεν εχει αλλαξει,με το σταγονομετρο σφυριζονται τα φαουλ υπερ του Π.Α.Ο.Κ...Μετα αρχιζει το ρεσιταλ... καρτα σε βαρους του Σναουτσερ, και σε δεκα λεπτα αλλη μια ανακαλυψη καρτα σε βαρους παικτη μας, και ειναι ο Σναουτσερ ο οποιος ναι μεν κανει φαουλ ,αλλα την δευτερη κιτρινη - κοκκινη την ανακαλυψε ο εικονιζομενος για να εξασφαλισει σιγα σιγα το εργο του και να επιβεβαιωσει για αλλη μια φορα για πιο λογο οριστικε αυτος σε αυτο το ντερμπι...και σε δυο λεπτα μετα ,ενω ο Βιερινια κοβει αντρικια τον καλβο , ο οποιος πεφτει και δεν τον κατηγορω τι δουλεια του εκανε,ακουμε σφυριγμα τι στον πουτσο εγινε;;; και νατος παλι ο dr house δευτερη κιτρινη και κοκκινη στον Βιερινια (δειτε μονο τον ιδιο τον καλβο να κλεινει το ματι στην καμερα αποδεικνυοντας οτι επεσε για την πλακα του)....τι να λεμε τωρα...δε χρειαζεται να πω για ενα οφσαιντ ακομα στο Μουσλι, για ενα αραουτ ,για φαουλ δε μπορω να τα μετρησω... ισως το πιο κραυγαλεω αυτο που δε δινει 4-6 μετρα εξω απο την περιοχη του αρη στον βιερινια που τον βρισκει ο ναφτι αλλα ο ''σπαθατος'' κανονικα προσηλομενος στο εργο του..δε μπορω να θυμιθω και ποσες καρτες δεν εφαγαν οι παικτες του αρη αλλα καταλαβαινω το γιατι,γιατι ετσι απλα ηθελε ο σπαθας, δεν ηθελε να δυσαραστησει καθολου τον ''πατερα'' του...και δεν θελω να πω γιατι δεν εφαγε δευτερη κιτρινη- κοκκινη μαρς ο καμπορα στο χτυπημα που εκανε στον σναουτσερ λιγο πριν βαλει το δευτερο γκολ, τον λογο τον ξερουμε τον ξαναειπα...ουτε γιατι δεν εφαγε καρτα ο καλβο στο μαρκαρισμα στον Ιβιτσ...λοιπον για αλλη μια φορα ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... ο σπαθας με εκανε να αηδιασω αλλη μια φορα φετος γιατι τρεις φορες μας σφυριξε(στο οακα με τον βαζελο , μεσα στην γρια και τωρα) και τις τρεις εδειξε ποιανου εντολοδοχος και εκτελεστης ειναι...γιατι το σιγουρο ειναι οτι ο σπαθας δεν ηθελε σημερα να ευχαρηστησει τον αρη , για αλλον δουλευε οπως δουλευει εδω και καιρο φετος...να τον χαιρεστε λοιπον αθηνα΄ι΄κα λαμογια....αλλα μαλον πρεπει να το κανουμε πραξη το ρητο ''ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ'' και οταν λεω πραξη καταλαβαινεις dr house τι εννοω... κανε το λαθος να ανεβεις σαλονικα η αγανακτησει εδω ξεχιλιζει και εισαι και εσυ υπαιτιος.......ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΡΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΘΑ ΣΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ .....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...

Μεγαλη μεταγραφη για τον αρη ο σπαθας...

Μόνο έτσι μπορεις να με κερδίσεις αριανέ.Μόνο έτσι μπορείς να με σταματήσεις βάζελε.Γιατί όσες φορές με έπαιξες 50-50 έχασες.Όπως θα χάσεις και στα πλέι οφ.Όπως θα σε διαλύω κάθε φορά.Γιατί εγώ ποτέ δεν χρειάστηκε να με παίξει η διατησία για να κερδίσω!Και δεν το ήθελα ποτέ!Γιατί για μένα η Κυριακή κρύβει μαγεία.Για μένα το δέσιμο με τον ΠΑΟΚ δεν μου το χαρίζουν τέτοιου είδους νίκες..Γιατί όσες φορές και να χάνω εγώ τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ ρε πού@@δες..
Δεν το θέλω το πρωτάθλημα αν είναι ξοδεύω 20 εκατομμύρια και να πρέπει να με βοηθήσει η διατησία για να το πάρω..Δεν θέλω να βγάζω κόμπλεξ επειδή είμαι πέμπτος..Και δεν με νοιάζει να χω την επόμενη μέρα να κάνω καζούρα..Και αυτό γιατί δεν είμαι ούτε αρης,ούτε βάζελος,ούτε γαύρος!Είμαι ΠΑΟΚ!!!
Ναι,το χω συνηθίσει να με παίζει κόντρα η διατησία..Αλλά για πρώτη φορά στην ζωή μου πίστευα ότι μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα!Γιατί το άξιζα!Και το ξέρω ότι δεν έπαιξα μπάλα σήμερα..Αλλά δεν μ αφησες μου@@πανο σπάθα να παίξω..
Όπως είπε και ένας φίλος μου βάζελος:ήταν μία δύσκολη δουλειά που κάποιος έπρεπε να την κάνει..Η ιστορία έγραψε ότι ο άρης κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ..Ότι ο βάζελος πήρε το πρωτάθλημα..Ότι εμείς βγήκαμε δέυτεροι..Αλλά δεν μπορεί να γράψει πόσο πολύ τον αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.Πόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε για να τον δουμε ξανά.Πόσες πίκρες και πόσες χαρές θα μετρήσουμε.Και οι τίτλοι είναι νούμερα σε χαρτιά,ότι και να μας κάνετε μαλάκες τον ΠΑΟΚ μας θα τον λατρεύουμε!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ...ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ

Το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας (μεχρι το επομενο!)

Καλημέρα αδέρφια..Έφτασε η μεγάλη ώρα!Ένα από τα ματς που θα κρίνουν τον τίτλο θα πραγματοποιηθεί απόψε στην σκουλικοφωλιά..Το γράψαμε και χθες:άγχος πολύ δεν έχουμε γιατί τα παιδιά μας την ξέρουν καλά την δουλειά τους!Απλά θέλει πολύ προσοχή το ματς σήμερα.Και θα αναφέρω μερικές ψυχολογικές παγίδες που θα έχει σήμερα το ματς..
Κατ αρχήν η κερκίδα!Εντάξει, δεν είναι ΠΑΟΚ αλλά σε τέτοιο γήπεδο,με κερκίδες κοντά στο χορτάρι και γεμάτο με οπαδούς που έχουν το κόμπλεξ ότι είναι 17 βαθμούς πίσω στην καλή τους χρονιά θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή από τους παίχτες μας..Δεύτερο σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι η πίεση που θα δεχτούμε στην αρχή.Θα μπει δυνατά ο αρούλις.Αυτό είναι σίγουρο.Δεν χρειάζεται να κολώσουμε.Ούτε να νομίζουμε ότι παίζουν μπαλάρα επειδή θα ουρλιάζουν οι κάτοικοι της Απαπαναστασίου με κάθε αράουτ και κάθε φάουλ κοντά στην περιοχή του σηφάκη που θα κερδίζει η ομάδα τους λες και πήραν το Champions League!ΠΑΟΚ είσαι!Επίσης,ο Βιτόλο σε όλο το ματς θα φάει γιούχα!Τρελή γιούχα!Παίζει να φάει και κανένα μπουκάλι!Βίτορ μην μασάς.Άσε να σου πετάνε μπουκάλια αυτοί,πέτα τους γκολάκια εσύ!
Και τώρα μερικά στοιχεία που μάλλον θα ναι υπέρ ημών..Άγχος τρελό έχουν οι συμπολίτες!Τελικός είναι γι αυτούς το ματσάκι!Αν το χάσουν θα ντραπούν να παραδεχτούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα απ αυτούς!Αυτοί ακόμα και τις χρονιές που παίζαν στα γήπεδα του παναιτωλικού και της άνω γραβούνας, νόμιζαν ότι είναι καλύτεροι από μας!!Επίσης αν βάλουμε γκολ πρώτοι τότε το ματς έληξε!
Να χουμε υπομονή στο παιχνίδι μας,πίστη στις δυνάμεις μας,συγκέντρωση στο ματς και όλα θα πάνε καλά!Το ματς γέρνει στο διπλό αδέρφια!Να στραβοπατήσει και ο βάζελος στην Τρίπολη και είμαστε πρώτοι!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΟΧΤΩ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

...πΕρΙ διαιτησιας ο λογος...


Τι γινεται αρρωστακια ολα καλα?Πως παει?...εγω παντως θα ηθελα το ΄΄παλικαρη΄΄ αριστερα να παει καλα την κυριακη ,οπως ολοι μας βεβαια ,ωστε την δευτερα τετοια ωρα να μην εχω πονοκεφαλο για χαρη του...Nα μην γινει αυτος ο πρωταγωνιστης του ''el classico'' και να συνεχισουμε να εχουμε την ηρεμια μας , να μη μας τη χαλασει ρε αδερφε .Ισως ειναι το μονο κομματι του παιχνιδιου για το οποιο εγω προσωπικα ειμαι αγχωμενος , γιατι για το καθαρα αγωνιστικο κομματι ο κυριος morissonpaok μια χαρα τα ειπε και εχει χιλια δίκια ή μαλον καλυτερα 10 τονους δίκιο.Ειμαι αγχωμενος οχι γιατι η διοικηση μας δεν εκανε κατι για τον ορισμο ή δεν επραξε κατι αναγκαιο , γιατι εμεις τετοιοι καραγκιοζηδες δεν ειμαστε... εμεις ειμαστε Π.Α.Ο.Κ ... ειμαστε παντελονατοι..δεν κανουμε ουτε επισκεψεις τυπου θειου και μπαμπακα στα γραφεια της ε.π.ο, ουτε βγαζουμε ανακοινωσεις τυπου scoda fabia full extra με δωρο μια αυτοματη τρομπα απο τον κυριο χρηστο και κυριως δεν σβηνουμε κερια (αλλα για το τελευταιο ενταξει μωρε τα παιδια της παπαναστασιου δεν προκειτε να γιορτασουν και τιποτα αλλο , αυτο εχουν αποδειξει 40 χρονια τωρα ,καλα αντε τα παραλεω γιορταζουν καμια ανοδο απο τι β΄ ).Το αγχος μου λοιπον προερχεται απο το διαιτιτικο μητρωο του εικονιζομενου που ουτε λιγο ουτε πολυ φετος τον αναδυκνυει ως ενα απο τα αγαπημενα παιδια του μπαμπακα του κοτερο-ιδιοκτητη , αλλα προερχεται και απο το αισθημα της αδικιας που τοσο πολυ το εκφραζουν και φετος τα παιδια του fapeon. Αν λοιπον ο εικονιζομενος γοητευτικος νεος (τι βλεμα ειναι αυτο ρε ηλια τυφλα να εχει ο μπραντ πιτ) ,απο το συνδεσμο χειρουργων και αναισθησιολογων πειραιως, παρει το σπαθι του και κοψει το καρπουζι στη μεση ,τοτε δεν τιθεται θεμα για το αποτελεσμα του ''el classico'' και οι σκουλικομορφοι εβραιοι θα κρυφτουν στις τρυπες τους...αν ομως παρει κανενα νυστερι και αρχισει τις λεπτες χειρουργικες κινησεις τοτε το πραγμα αλλαζει και γινεται πιο δυσκολο για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας που θα πρεπει να κερδισει εκτος απο τον latin fapeon και τον doctor house...αυτα λοιπον σχετικα με το αγχος μου ( το οποιο δε νομιζω να εχω μονο εγω )....και για να μη ξεχνιομαστε <<...αρη εβραιε τον κολο σου γουσταρω...>>

Διπλό καρφωτό...


Στο στοίχημα έχω μία αρχη:δεν παίζω ποτέ τον ΠΑΟΚ...Όχι επειδή φοβάμαι οτι θα χάσω τα λεφτά μου!Ίσα ίσα!Αν έπαιζα φέτος τον ΠΑΟΚ θα χα βγάλει εκατομύρια!Ο ΠΑΟΚ για μένα δεν είναι απλά μια ακόμα ομάδα που μπαίνει στο στοίχημα...Είναι κομμάτι της ζωής μου!Μ αυτή την έννοια δεν μπαίνει σε λογικές στοιχηματισμού!
Αλλά από εδώ μέσα θέλω να τολμήσω να κάνω μερικές προβλέψεις..
Πρώτο δελτιο:Την Κυριακή θα κερδίσουμε!Γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα,γιατί έχουμε περρισότερη υπομονή στο παιχνίδι μας από τον άρη και γιατί είμαστε ΠΑΟΚ!
Δεύτερο δελτίο:Δεν θα δεχτούμε γκολ..Δεν περνάει τίποτε ρε παιδιά,πως να το κάνουμε;;;Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην ευρώπη!Οι αμυντικοί μας εμπνέουν εμπιστοσύνη και συνεργάζονται άριστα!Έχουμε και γκολκίπερ που δεν μασάει!
Τρίτο δελτίο:Θα σκοράρουμε πάνω από μία φορά!Με ομάδες που παίζουν 4-4-2 κάνουμε πλάκα!Αφήνουμε τα αριανά να νομίζουν πως το χουν το παιχνίδι,κάνουν και μία-δύο ευκαιρίες και τρώνε γκολ στην αντεπίθεση,και άντε γεια!!Και μετά ανοίγονται και τρώνε και δεύτερο!
Τέταρτο δελτίο:Σκοράρουν Βιερίνια και ή ο Ίβιτς ή ο Εντίνιο...Δεν έχω καταλήξει ακόμα για το δεύτερο...Ίδωμεν!
Πάντως και μόνο το πρώτο 'δελτίο' να βγει εμένα δεν με χαλάει!Είναι αυτό που λένε τα παόκια που ακόμα έχουν μυαλό:βρε ας κερδίσουμε και ας είναι και με μισό γκολ!
Και να κλείσουμε με ένα παλιό αγαπημένο σύνθηματάκι...
ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ αρουλι,ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ κιτρινη φυλη,ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Σιγα μην κατσω να σκασω..

Τις τελευταες ημέρες,και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα αντιλαικά μέτρα, δεν εχω προλάβει να αγχωθω για το ματς της Κυριακής...Είμαι συνέχεια στο τρέξιμο συμβάλοντας όσο μπορώ και γω στην οργάνωση του αγώνα και των κινητοποιήσεων..Και είχα μετά από μέρες, ελεύθερες ώρες για να κάτσω και γω σαν άνθρωπος να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω..Και άρχισα να σκέφτομαι το ματς..Και ξαφνικά με πιασε το άγχος.Το άγχος που έχω πάντα όταν την Κυριακή έχουμε κρίσιμο ματς..
Και είναι αδέρφια κρίσιμο το ματς..Γιατί ο συμπολίτης δεν θέλει με τίποτα να το πάρουμε το παχνιδι που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο..Θα γανιάσουν!Και σκεφτόμουν πόσο ασυνήθιστο είναι το συναίσθημα να παίζουμε κάθε ματς με σκοπό να το κερδίσουμε γιαι να πλησιάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στην κατάκτηση του τίτλου..Και άρχισε να με πιάνει ταχυπαλμία..Και τα βαλα κατω και τα ζύγισα,και λέω:ο Σάντος αγχώνεται;ΟΧΙ...Ο Ζαγόρ αγχώνεται;ΟΧΙ...Οι παίχτες αγχώνονται;ΟΧΙ!Ε τότε αφού είναι σίγουροι για τους εαυτούς τους αυτοί πρέπει να μαστε και όλοι εμείς!
Το θετικό με τον φετινό ΠΑΟΚ είναι ότι ξέρουμε ότι θα ναι σταθερός..Ότι θα το δει σοβαρά το ματς..Είτε παίζει με τον πανθρακικό είτε παίζει με την ρεάλ μαδρίτης..Και αυτό από μόνο του είναι αγχολυτικό!Και άσε να λένε τα αριανά ότι θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.Ότι θα βρίζουν τον Βιτόλο για να τον νευριάσουν,ότι θα ετοιμάσουν τρελή ατμόσφαιρα,ότι θα παίξουν σαν να ναι τελικός..Στα αρ@@δια σου!!ΠΑΟΚ είσαι!!!Και γι αυτό τον ΠΑΟΚ θα αγχώνομαι γιατί τον αγαπώ αλλά θα μαι και σίγουρος ότι δεν θα με απογοητεύσει!Είναι το φετινό του δώρο για όλους μας!Και περιμένουμε στο τέλος της χρονιάς ακόμα ένα μεγαλύτερο που αν μας το δώσει θα πούμε 'χαλάλι τόσο άγχος'!
Με σιγουριά λοιπόν θα το φωνάζω:ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΑΟΚΛΕ,ΟΛΕ!!!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Και η παρεα απο την Καβαλα μεγαλωνει...

Είμαστε 2,είμαστε 3,είμαστε 1013 Καβαλιώτες ΠΑΟΚτσηδες!!Και 3ος Καβαλιώτης (μπαντεμιωτης πιο συγκεκριμενα) στο δυναμικο του μπλογκ!
Η Καβάλα είναι μία μικρή Θεσσαλονίκη όσων αφορά τουλάχιστον τα οπαδικά αισθήματα των κατοίκων της!!!Και τ αποδικνύουμε και από εδώ!!!
Φόρτσα ΠΑΟΚαρα παντού!!
Milto Badem καλωσήρθες στην παρέα μας!!Καλές αναρτήσεις!!
ΠΑΟΚ ολεο ΠΑΟΚ ολεο μακάρι να ξερα τι πίνω και τι λέω!!!!

...το ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ πλάνο...


Καταρχήν μια καλησπέρα στα άρρωστα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ και ένα ευχαρηστώ στα αδερφια που έφτιαξαν αυτο το μπλοκ και με έδωσαν την χαρά να λέω και γω δυο λόγια.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.και τωρα στο ζουμι..Αν και ακομα στο παρα-πεντε για το τελος της ποδοσφαιρικης σεζον και του τριετες πλανου ,γιναμε οχι απλα μαρτυρες αλλα συμμετοχοι στην αναγεννηση του ποδοσφαιρικου Π.Α.Ο.Κ , που τοσο πολυ θελαμε και ζητουσαμε οταν φτασαμε στο πλεον χαμηλοτερο ,διοικητικα και αγωνιστικα , σημειο . Καταφεραμε ,λεω καταφεραμε ,γιατι δεν ξεκολησαμε απο το σημειο φθορας και αυθαρσιας που μας εφτασαν οι γουμενοπαγωνιδες και ο κυριος μπατμαν χαρην καποιου ΄΄διορισμου΄΄ καποιου μεγαλοεπιχειρηματια με κατασκηνωσεις ή καποιου εφοπλισταρα με ματσο τα φραγκα απο την πολιτεια(αληθεια υπαρχει αυτη??? ) ,αλλα με την μαγκια μας - με τον τεραστιο λαο μας που ακομα δεν μπορει κανενας να μετρησει την δυναμικη του και αυτο γιατι ειναι απεριοριστη .Καταφεραμε λοιπον βαζοντας μπροσταριδες ανθρωπους(ΖΑΓΟΡ-ΖΗΣΗΣ) με γνωση στο αντικειμενο που λεγετε μπαλα και με δεδομενα και αδιαψευτα τα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ αισθηματα τους να συσπειροθουμε για τον αυτοσκοπο του να φτασουμε τον Π.Α.Ο.Κ μας εκει που του αξιζει.Μεσα σε αυτο λοιπον το χρονικο διαστημα του τριετους πλανου ο Ζαγορ ,ο Ζησης και ολη η ασπρομαυρη διοικηση εχοντας την αμεριστη συμπαρασταση του ΛΑΟΥ, ο οποιος ειναι ο βασικος χρηματοδοτης, (πρωτη χρονια 12.000 διαρκειας δευτερη χρονια 19.000 διαρκειας τριτη χρονια 21.000 διαρκειας και ειναι μικρο το γηπεδο , συν την συμμετοχη στις Α.Μ.Κ που εγιναν και φτασαμε να λεμε οτι το 21% των μετοχων της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ ανοικει σε οπαδους οι οποιοι δεν κατεχουν πανω απο το 1% ,αν δεν ειναι αυτο λα΄ι΄κη βαση τοτε τι ειναι),κανοντας βηματα σταθερα εφεραν τον Π.Α.Ο.Κ μας, που ειχε καταντησει να εχει ταβανι την τριτη θεση, να διεκδικει τι αλλο; το αυτονοητο δηλαδη τον τιτλο.Με σωστες κινησεις για ευρεση χορηγων,με σωστη διαχειρηση των χρηματων(που δεν πετουσαν απο εδω και απο κει σε μεταγραφες του τυπου ρεμποσιο-σεγκαρα-λιασου-πια και δε λεω αλλους γιατι θα με πιασει πονοκεφαλος) ,με σωστη ποδοσφαιρικη νοοτροποια για το πως χτιζεται μια ομαδα βαση ευρωπα΄ι΄κων προτυπων, προσληψη προπονητη-αρχιτεκτονα(ΣΑΝΤΟΣ) που θα εχει το περιθωριο να δειξει το εργο του και δε θα διωχθει στην πρωτη στραβη,γιατι ετσι απλα μας εχουν μαθει οι προηγουμενοι ( και να ερθει στη θεση του κανενα φρουτο τυπου φρινγκερ ή ντουμιτρεσκου)-ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ- και ας μη νομιζουν μερικοι μερικοι οτι αυτο ηταν, πιασαμε ταβανι, γιατι απλα αυτο ηταν μονο η αρχη , γιατι ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ και γιατι ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΟΣ . Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ . Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Νεο μελος στο blog μας ο kavaliwths4


Νομιζω πλεον οτι οι Καβαλιωτες εκαναν αποβαση οχι μονο στον Βολο, αλλα και στο blog. Αφου ειναι ΠΑΟΚια παντως, αυτο μετραει.
Φιλε καλωσηρθες...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Ακουσαμε με πολυ μεγαλο ενδιαφερον τις προαλλες τον Πρωθυπουργο να ανακοινωνει οτι συναντα καθημερινα ανθρωπους οι οποιοι του προσφερουν τον μισθο τους για να μπορεσει να βγει η χωρα απο την κριση και να γλιτωσει απο την χρεοκοπια. Επειδη λοιπον ο πρωθυπουργος ειναι ενας, ειπαμε να τον βοηθησουμε και να μαζευτουμε πολλοι φοιτητες,εργαζομενοι,ανεργοι και να βγουμε στους δρομους και να μαζεψουμε εμεις τα 1000 ευρω απο αυτους που εχουν να τα διαθεσουν, και να τα δωσουμε στον πρωθυπουργο.

Αν παρολα αυτα,σε καποιους δεν περισσευουν αυτα τα 1000 ευρω και δεν θελουν να τα δωσουν, μπορουν να ερθουν μαζι μας στην Απεργια της Πεμπτης στην Πορεια:


Αθηνα:
Θεσσαλονικη:
Πατρα:
Λαρισα:
Ηρακλειο:
Βολος:9.00 στο Εργατικο Κεντρο
Γιαννινα:
........


ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Απόψε έχει μπάσκετ!

Μεγάλο ματς δίνει σήμερα η ομάδα μας που θέλει να κλείσει την κακή παρένθεση των δυο αρνητικών αποτελεσμάτων και να κερδίσει έναν αντίπαλο που και θα του δώσει τους βαθμούς για την συνέχεια αλλά και θα τον τονώσει ψυχολογικά!Ο βάζελος των εκατομμυρίων θα περάσει το πιο δύσκολο απόγευμα της χρονιάς!Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να τον κερδίσει!Όσοι μπορούν να πάνε σήμερα στην Πυλαία να στηρίξουμε την ομάδα μας και την προσπάθεια η οποία γίνεται να βγει ο ΠΑΟΚ από την μιζέρια και να ξαναγίνει η ομάδα που δίδαξε μπάσκετ σ όλη την Ελλάδα!

Και σε 5-6 εβδομάδες...θα είμαστε εμείς πρωταθλητές!!!

Πριν από κάποια χρόνια,όταν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλά με ομάδες επιπέδου πανθρακικού (την ομάδα που προσωπικά συμπαθώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα) θα έχανε..Χθες είδαμε τον χειρότερο φετινό ΠΑΟΚ μετά το ματς με τα γιάννενα για το κύπελλο..Και όμως νίκησε 3-0 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και χάνοντας ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ!!Τι σημαίνει εν ολίγοις αυτό;;;
Δεν θα βιαστώ να απαντήσω..Θα το γράψω μετά το ματς με τον άρη όταν και θα μπω στο σάιτ της ΠΑΕ και θα κλείσω εισητήρια για τα ματς με εργοτέλη και Καβάλα (την φράφω με κεφαλαία γιατί είναι η πόλη μου!)..
Δεν θα κάνω σύντομο σχολιασμό..Θα μιλήσω για το συναίσθημα του να είσαι πρώτος έστω και τα βράδια του Σαββάτου!Και το στοίχημα πλέον είναι αυτό:μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει και πρωταθλητής της Κυριακής;;;Μπορεί να εξαρτηθεί ο τίτλος πλέον μόνο από τα δικά του αποτελέσματα;;;Θα το δούμε αυτό..
Έλεγα λοιπόν πως είναι ενας 22χρονος να βλέπει τον ΠΑΟΚ να είναι μέσα στο θέμα τίτλος 5 στροφές πριν το τέλος!Που σκεφτείτε ότι δεν εχω δει ποτέ τον Κούδα,τον Σαράφη και τον Παρίδη να παίζουν μπάλα,δεν έχω δει ποτέ τον Ιωσηφίδη,τον Σκαρτάδο,τον Δαμανάκη να κερδίζουν αθόρυβα τον τίτλο του 1985 και θυμάμαι αμυδρά τον Μπάνε και την παρέα του να παίρνει πρωτάθλημα στο μπάσκετ!Το μόνο πρωτάθλημα που έχω ζήσει είναι αυτό το περσινό του χάντμπολ!
Πρώτα και κύρια λοιπόν όλοι εμείς οι ΠΑΟκτσήδες της φουρνιάς μου αισθανόμαστε περίεργα!Δεύτερον ωραία και τρίτον αισθανόμαστε κάτι σα δικαίωση!Γιατί μπορεί κανείς απο μας να μην είναι ΠΑΟΚ για τους τίτλους,γιατί στα αρ@@@δια μας γράφουμε την καζούρα από τους άλλους πρωταθλητές,γιατί είμαστε ΠΑΟΚ επειδή απλά γουστάρουμε, αλλά τρελενόμαστε στην ιδέα και μόνο...Δεν θα το πω!Θα περιμένω να περάσει το ματς με τον αρούλη την άλλη Κυριακή και τότε θα μιλήσω για την εικόνα που χω στο μυαλό μου!Ήρθε η ώρα που τα όνειρα μας δεν είναι ουτοπία!!!
ΥΓ1:Γιατί βαριόντουσαν τόσο πολύ οι παίχτες μας χθες;;;
ΥΓ2:Πολλά μπράβο στον Σορλέν που χθες ήταν ο καλύτερος του γηπέδου!
ΥΓ3:Η αδυναμία μου,ο Στέλιος ο Μαλεζάς σκόραρε χθες και απέδειξε πόσο καλή είναι η φετινή χρονιά γι αυτόν!!!
ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΟΙ αγώνες του ΠΑΟΚ το σαββατοκυριακο..

Σημαντικά ματς δίνει η ομάδα μας σήμερα και αυριο με δυνατούς αντιπάλους σε όλα τα αθληματα..Πιο συγκερκριμένα:
Στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμαστε απέναντι στον πάντα επικίνδυνο πανθρακικό στην κατάμεστη Τούμπα με στόχο μόνο την νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού!16:45,γήπεδο Τούμπας..
Στο μπάσκετ μετά την οδυνηρή ήττα απέναντι στην Καβάλα καλούμαστε να επαναλάβουμε την περυσινή μας φανταστική εμφάνιση και να κερδίσουμε τον βάζελο στην Σαλονίκη!Όλοι αύριο στην Πυλαία στις 17.30 να βοηθήσουμε την ομάδα μας για την μάχη που δίνει για να ναι στην πρώτη εξάδα!
Στο βόλευ τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς δίνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου!Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα τον αρούλη στις 19.00 στο κλειστό της Πυλαίας!Μετά το ματς στην Τούμπα πάμε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μας!
Στο χαντμπολ με την ουραγό της βαθμολογίας κύδων χανίων αγωνίζεται ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με σκοπό να συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής!Παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα στις 18.00 και δυστυχως πέφτει πάνω στα άλλα δύο ματς της ομάδας μας σε ποδόσφαιρο και βόλλευ..Για μία ακόμα φορά γράφουμε πως τέτοια φαινόμενα πρέπει να αποφεύγονται από τον ερασιτέχνη ο οποιός πρέπει να απαιτεί να μην γίνονται την ίδια ώρα τα ματς της ομάδας μας και μάλιστα σε αθλήματα που και φέτος πάμε πολύ καλα!
Τέλος,στο πόλο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ,τρίτος στην φετινή βαθμολογία δίνει κρίσιμο ματς στο 'Ιωνικό κολυμβητήριο' της χίου με την τοπική ομάδα..
Το γράφουμε ξανά:ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚ,νίκες παντού!!!

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Χαμηλά η μπάλα...

Πολύ κρίσιμο και επικίνδυνο είναι το παιχνίδι που δίνουμε αύριο στις 16:45(nova) με τον πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει γίνει υπολογίσιμη από την στιγμή που ανέλαβε ο Δερμιτζάκης..Θέλει το διπλό μέσα στην Τούμπα για να έχει να γράφει κι άλλες σελίδες στην ιστορία του..Το κανε με τον συμπολίτη,θέλει να το κάνει και με μας..
Θέλει λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή το ματς..Να το δει η ομάδα σαν ντέρμπι..Να ξυπνήσουμε την Κυριακή το πρωί και να περιμένουμε γκέλες από τον βάζελο και τον γαύρο..Αν φυσικά τους αφήσει η διατησία να χάσουν!!!Από το αυριανό ματς θα λείψει ο Βιειρινια ο οποίος έχει συμπληρώση 4 κάρτες..Πάμε να αυξήσουμε το σερί των συνεχόμενων νικών στην Τούμπα και να πάμε με την ψυχολογία στα ύψη να αντιμετωπίσουμε την άλλη Κυριακή τον αρούλη,στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο...

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ανακοινωση ΣΦ ΠΑΟΚ


Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνουνε τον κόσμο του "Δικεφάλου" ότι το Σάββατο 6/3/2010 και ώρα 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χουντική υπουργική απόφαση της απαγόρευσης των εκδρομών που φαίνεται να αποφασίστηκε αποκλειστικά για εμάς. Το σημείο συγκέντρωσης είναι στην Καμάρα και από εκεί θα κατευθυνθούμε με πορεία στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

2 μετρα και 2 σταθμα...


Τον Τσακιρη, τον προεδρο του πανιωνιου ,μπορω να πω οτι τον συμπαθω.Πρωτον, γιατι τον θεωρω καθαρο και τιμιο ανθρωπο.Απο αυτους που θελουν να προσφερουν στο χωρο του επαγγελματικου ποδοσφαιρου. ΕΠισης, ειχε πει παλιοτερα για τον ΠΑΟΚ, οτι ειναι η μοναδικη ομαδα-γωνιακο μαγαζι στην Superleague λογω του κοσμου της.Γενικα δε τα μασαει τα λογια του.Μετα την σφαγη της Κυριακης με τον βαζελο, βγηκε και τα ειπε εξω απο τα δοντια οτι "ο ΠΑΟΚ Πρεπει να παρει το πρωταθλημα για το καλο του ιδιου του αθληματος!".

2 μερες μετα,η πειθαρχικη επιτροπη της Superleague τον καλει σε απολογια για τα λεγομενα του!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να λες δημοσια οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει και δικαιουτε το πρωταθλημα.

Οριστε η πηγη ΕΔΩ

Επισης, στο link θα βρειτε το καλεσμα σε απολογια του ΠΑΟΚ(????) για τον αγωνα με την ξανθη.Να υπενθυμισω οτι σε αυτο το ματς, ΟΥΤΕ εισητηρια πηραμε,ΟΥΤΕ εισητηρια ζητησαμε,ΟΥΤΕ υπηρχε οπαδος μας με διακριτικα μας μεσα στο γηπεδο.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5,14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ
.

Να υπενθυμισω τι ειχε συμβει στην αναλογη περιπτωση πριν 10 μερες στο ματς του γαβρου στην Κρητη με τον Εργοτελη, οπως πολυ σωστα ειχε γραψει ο paokland ΕΔΩ

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά φιλάθλων «που έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού» στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης – ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς « την ευθύνη για τη συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλουμένη λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στη φιλοξενούμενη ομάδα.» : επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Οποτε,μετα τον Ηρακλη, για δευτερο συνεχομενο εκτος εδρας ματς, ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε ολη την Ελλαδα που δεχεται αυτην την επιβολη χουντικων μετρων.

Να το χαιρεστε το πρωταθλημα σας και να τα χαρειτε τα λεφτακια του CL. ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΚΟΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ!

Οπως λεει και ο σοφος λαος ευστοχα: "ΠΑΟΚ ολε μ@μ@ τους Δικεφαλε.Ολους τρελα σας πουλαμε, και θα σας μ@μησουμε!"

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Να τους χαίρεστε!!!

Είχαμε δημοσιεύσει τις προηγούμενες μέρες περιπτώσεις που το κατεστημένο σε άλλες χώρες έσπασε και ομάδες με πολύ χαμηλότερα μπάτζετ κατέκτησαν τίτλους..Στην ελλάδε διαπιστώνουμε ότι τελικά αυτό είναι ανέφιχτο!Είδαμε για μια ακόμα Κυριακή οι διατητές να δίνουν ρεσιτάλ!Δεν δίνεται καταφανέστερο πέναλτνι στον ατρόμητο εναντίον του γάυρου,στον εργοτέλη (2 παρακαλώ) εναντίον της αεκ και δίνεται ένα πέναλντυ γελοίο στον βάζελο...Για να μην πούμε για το πέναλτνυ που γίνεται στον Ίβιτς στην ξάνθη αλλά εκέι είχε προ πολλού κριθρί το αποτέλεσμα..
Αν αθροίσουμε τους βαθμούς που πήραν με τέτοιο τρόπο οι ομάδες του ποκ και φέτος τότε θα χαμε μια διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο και το όνειρο του τίτλου θα ταν πέρα για πέρα εφιχτό!!!