Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αγαπη διαρκειας...



Μετα απο 3 βδομαδες διαθεσης των διαρκειας εχουν δωθει περισσοτερα από 4,5 χιλιαδες κομματια, νουμερο όχι κατ αναγκη κακο αν αναλογιστουμε ότι μεχρι το τελος της πρωτης φασης διαθεσης, δικαιωμα αγορας εχουν μονο οι περσινοι κατοχοι. Δηλαδη για ένα αγοραστικο κοινο αρκετα μικρο , το οποιο ακομη και αν δεν προβει μεχρι εκεινη την στιγμη σε αγορα, μπορει να το πραξει την επομενη φαση. Θα ηταν σφαλμα επιπλεον να μην βλεπαμε τις αντικειμενικες συνθηκες που επικρατουν στην οικονομικη ζωη του τοπου οπου η ανεργια,η φτωχεια και η ανασφαλεια πληττουν το μεγαλο κομματι της κοινωνιας αρα κατ επεκταση και τον μοναδικο επενδυτη του ΠΑΟΚ, τον λαο του. Πιστευω ότι όταν μπει και στο παιχνιδι της αγορας και η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων, τα νουμερα θα εκτιναχθουν.

Παρολα αυτά, ολοι λιγο-πολύ εχουμε διακρινει μια διστακτικοτητα που διακρινει την μεγαλη μαζα των ΠΑΟΚτσηδων να κανουν την «κινηση». Εκτος από τις αντικειμενικες συνθηκες, σοβαρο ρολο παιζει ότι σε σχεση με τα προηγουμενα 2 καλοκαιρια, η συζητηση δεν είναι καθαρα ποδοσφαιρικη αλλα περιστρεφεται γυρω από ολη αυτην την εξωαγωνιστικη σηζητηση περι χρεων-χορηγιων-κυβερνησεων κλπ κλπ. Όλα αυτά που στην ουσια αποτελουσαν τον κακο δαιμονα της ομαδας τα προηγουμενα χρονια επι διοικησεων Γουμενου,Μπατμαν και παει κλαιγωντας…

Πρεπει με τα οσα ψυχικα και οικονομικα αποθεματα διατεθουμε να στηριξουμε ΚΑΙ αυτό το καλοκαιρι την προσπαθεια της διοικησης. Αν τα 3 προηγουμενα χρονια κατι τετοιο ηταν αναγκαιο , σημερα είναι παραπανω από απαραιτητο ώστε και να αντεξει το σωματειο τις δυσκολες μερες που ερχονται, αλλα και να παλεψει για την αγωνιστικη υπερβαση σε μια φαση που της δινεται αυτή η ευκαιρια.

ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου