Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Θελω να σε ξεπερασω μα δε γινεται....



Οπως λεει και στο συγκεκριμενο ασμα του ο Φοιβος Δεληβοριας. Αφιερωμενο εξαιρετικα στον γαβρο, του οποιου η ερωτικη συντροφια ηταν τοσο εντονη τις τελευταιες 4 μερες. Μακαρι να μπορουσαμε να συνεβρεθουμε σεξουαλικα μαζι του, καθε Τεταρτη και καθε Κυριακη. Το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο.


Στα αμιγως αγωνιστικα τοσο την Κυριακη, οσο και την Τεταρτη, υπηρχε απο την μια, μια ΟΜΑΔΑ, και απο την αλλη ενα αναρχο συνολο αμπαλων. 180 λεπτα κυριαρχιας. Τελος

Σιγουρα μας αφηνει ενα πολυ γλυκο συναισθημα η επιβεβαιωση μεσω των πλευ-ωχ γιατι πρωτον το αξιζαμε 100% και δευτερον η περυσινηαποτυχημενη εμφανιση που μας ειχε αφησει πολυ ασχημες αναμνησεις και ενα ψυχολογικο βαρος οτι και παλι δεν θα μπορεσουμε να τα καταφερουμε.



Τωρα πλεον πιο ησυχα,απο αυριο κιολας, μεταγραφικος σχεδιασμος της επομενης χρονιας, και ψυχολογικη προετοιμασια για τα ματς του τσου-λου.


Τι μπορει να πετυχει ο ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινη του περιπετεια? Προσωπικα πιστευω οτι να μπουμε στους ομιλους ειναι μεγαλη υπερβαση και κομματακι δυσκολο. Δυστυχως ακομη δε γιναμε ουτε Σεβιλλη ουτε Τοτεναμ ουτε Σαμπτορια.Βεβαια οι κληρωσεις δεν εχουν γινει ακομη, οποτε τα παντα ειναι ανοιχτα. Παντως το χρεος μας ειναι, ειτε στον 3 προκριματικο του CL ειτε στα play-of του Europa, να παρουμε την προκριση και να ΜΠΟΥΜΕ στους ομιλους του Europa. Εχουμε χρονο μεχρι τοτε να τα ξαναδουμε!

Οπως και να χει.... ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πλεον!! Και οχι ευρωΠΕΗ σαν τους φιλτατους γαβρους!!




PS 1. Ιβιτς για παντα σταθερη αξια και παρων!ΜΠΡΑΒΟ

2.Να μην ξεχασω να αναφερθω στα τελευταια γεγονοτα. Δυστυχως προσωπικα μου ειναι λιγο δυσκολο να βρισκομαι συχνα πανω στο πληκτρολογιο. Καλα-καλα για τον ΠΑΟΚ δε προλαβαμε να πανυγηρησουμε και κατεβηκαμε στο δρομο στην καλεσμενη πορεια. Δυστυχως η καθημερινοτητα μας πληττεται διαρκως απο τα νεα μετρα, και εμεις οφειλουμε να κανουμε το χρεος μας

1 σχόλιο: