Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ανακοινωση ΣΦ ΠΑΟΚ Πολιχνης


Εκεί στον Χάντμπολ … ξυπνάτε… ΡΕ



Σε μία από τις καλύτερες χρονιές του ΠΑΟΚ μας σε αντρικό ομαδικό άθλημα, στο «χάντμπολ» συντελείται ένα έγκλημα αδιαφορίας από μεριάς ερασιτέχνη, ραδιοφωνατζήδων και κόσμου. Η ομάδα του χάντμπολ είναι η πρώτη αντρική ομάδα που φέρνει πρωτάθλημα σε ομαδικό άθλημα μετά από σχεδόν 20 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 1992 στο μπάσκετ).

Κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση για τον σύλλογο οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι : Την περσινή σεζόν χωρίς τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους τα παλικάρια που τιμούν με την παρουσία τους τα χρώματα του συλλόγου κατάφεραν να ξεπεράσουν παραδοσιακούς αντιπάλους στον χώρο του αθλήματος βγάζοντας εκτός μάχης τον Πανελλήνιο και νικώντας καλές ομάδες τύπου ΑΕΚ, Θερμαϊκού με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κορυφή της Ελλάδας καθώς επίσης να συμμετάσχουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions league.

Η οδύσσεια των παιχτών που απαρτίζουν τον σύλλογο ξεκινάει κάπου εδώ, από την αφάνεια βρέθηκαν στην επιφάνεια, στον αφρό του ελληνικού χάντμπολ, εδώ είναι που περιμένεις το θεματοφύλακα του συλλόγου, το προστάτη και πατέρα όλων των αθλητών που δοξάζουν τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να φανεί αντάξιος των περιστάσεων απέναντι σε παλικάρια όπως αυτά του χάντμπολ. Όπως καταλάβατε όλοι μιλάμε για τον ερασιτέχνη και την ανύπαρκτη διοίκηση Κατσαρή…

…δεν νοείται οι παίχτες του χάντμπολ:

1. Να μην έχουν πάρει το πριμ πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν (πριμ που αντιστοιχεί σε ένα μισθό για κάθε παίχτη της τάξεως περίπου των 1000ευρώ)

2. Να υπάρχουν 2 αθλητές που ενώ έχουν υποστεί τραυματισμό όσο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ, τα έξοδα της εγχείρησης να πληρώνονται από αυτούς και όχι από το σωματείο.

3. Απαγορεύεται δια ροπάλου επαγγελματική ομάδα που συμμετέχει στον κορυφαίο θεσμό του χάντμπολ το Champions League να ταξιδεύει οδικώς για να αντιμετωπίσει ομάδες με έδρα την Ουγγαρία και την Ρουμανία

4. Παρά την οικονομική κρίση και την όχι και τόσο υψηλή δημοτικότητα του αθλήματος είναι αδιανόητο να υπάρχουν παίχτες απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη, την στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς για να βγάλουν τα προς το ζην είναι αναγκασμένοι να κάνουν και δεύτερη δουλεία.

Λέγοντας όλα τα παραπάνω δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο σωματείο, αλλά να χτυπήσουμε το καμπανάκι και να γνωστοποιήσουμε σε όλους τους κίνδυνους που εγκυμονεί η ανυπαρξία των παραγόντων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ αλλά και η συστηματική αδιαφορία – μη παρουσία του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο τμήμα.

ΥΓ. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν στο Χαντμπολ Κύπελλο και πρωτάθλημα είναι υπόθεση για έναν, και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου