Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ο ΠΑΟΚ που όλοι μας ονειρευόμαστε..



ΠΑΟΚΡΑΤΩΡ ,ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ,ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΠΑTΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ,ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ήταν μερικοί απτούς πηχυαίους τίτλους που εμφανίστηκαν στα μμε και συνδυάστηκαν με την σπουδαία νίκη της ομάδας μας στο γεώργιος καραϊσκάκης την περασμένη κυριακή.

Ο δικέφαλος του βορρά με ψυχωμένο μυαλωμένο και ορθολογικό ποδόσφαιρο κατάφερε να αποδράσει με τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς από την Αθήνα,καθοριστικούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όλη η ποδοσφαιρική ελλάδα υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ομάδας αναγνωρίζοντας την ποδοσφαιρική μαγκιά του δικέφαλου του βορρά που παρά την εχθρική διαιτησία κατάφερε να πουλήσει τρέλα και να βάλει την οριστική ταφόπλακα στα όνειρα της δαφνοστεφανωμένης τραβεστί για δέκατο τρίτο σερί τίτλο.

Η ομάδα του δημοσίου αναζητούσε λυσσαλέα την νίκη στο match της 19ης αγωνιστικής της S.L για να πλησιάσει το βάζελο στην κορυφή και να τονώσει την αυτοπεποίθεση και την αλαζονεία των κακομαθημένων οπαδών της. Απ’ότι φάνηκε όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς ο ΠΑΟΚ όχι μόνο νίκησε αλλά κατάφερε να πληγώσει ανεπανόρθωτα τον εγωισμό των απανταχού γαύρων δείχνοντας πως το χρήμα δεν παίζει μπάλα...

Η νίκη του ΠΑΟΚ όμως δεν απέφερε μονο την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας και το πλασάρισμα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (όπως και την ανάδειξη της άμυνας μας στην τρίτη καλύτερη της Ευρώπης!!) αλλά κυρίως την πανελλαδική αναγνώριση από φιλάθλους όλων των οπαδικών προτιμήσεων ,της δουλειάς του Fernando Santos και φυσικά του μεγαλόπνοου σχεδίου της διοίκησης του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα .

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρονια πίκρας απαξίωσης και αγωνιστικής ανυποληψίας κατάφερε να δώσει όραμα στο πολυπληθές κοινό της.Κατάφερε να πλησιάσει το μέγεθος και την αξία των χιλιάδων οπαδών της.Κατάφερε να δώσει χαρά σ’όλες τις νέες γενιές παοκτσήδων που δεν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 70 που προκαλούσε τον φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων όπου και αν βρισκόταν.Κατάφερε να συγκινήσει τους παλιούς παοκτσήδες και να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο το παοκτσήδικο οπαδικό κίνημα ενόψει των κρίσιμων αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου ,που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας μας.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είδε μετά από καιρό μια ομάδα όπως την φαντάζεται ο κάθε οπαδός της ,συμπέρασμα που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μεγάλου καθοδηγητή της ασπρόμαυρης οικογένειας ,του προέδρου μας .

Η ομάδα συνεχίζει να ανεβαίνει και δείχνει ικανή με ορισμένες προσθήκες να χτυπήσει στα ίσια των πολυπόθητο τίτλο ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια

Το στοίχημα μεγάλο οι δυσκολίες αρκετές όμως να είστε σίγουροι πως όσο διατηρείται η ενότητα και ο ενθουσιασμός οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας! -Paokpsycho-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου