Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Κερατας και δαρμενος!!


Τετοια πραγματα ειχα συναντησει ως επι το πλειστον μονο στο Ελλαδισταν. Κυβερνησεις να ληστευουν τον κοσμο και να συνεχιζουν να ζηταν τα ρεστα με τελειως ξεδιαντοπο τροπο. Μια μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο με τους παντα ευνοημενους της παραγκας(βλεπε ΠΟΚ και λοιπα τσιρακια τους).Αυτο που ζει αυτες τις μερες το Τογκο ομως, μου θυμιζει λιγο απο Ελλαδα.

Ολοι θυμομαστε την τραγωδια που εζησε η αποστολη του Τογκο που πηγαινοντας οδικα προς την Ανγκολα για να συμμετασζει στο Κοπα Αφρικα, δεχτηκε επιθεση με πυρα, τα οποια κοστισαν την ζωη σε 3 ατοματης αποστολης.Το απιστευτο αυτο σκηνικο φρικης αναγκασε την κυβερνηση της χωρας, και παρα την αντιθετη αποψη των παικτων που ηθελαν να αφιερωσουν την συμμετοχη στους νεκρους αδερφους τους, να αποσυρει την συμμετοχη της.

Ολοι εσπευσαν να δηλωσουν την αμεριστη στηριξη και συμπαρασταση στην χωρα και στους παικτες της.

Ε λοιπον, λιγες μερες αργοτερα, πριν καλα καλα προλαβει να τελειωσει το Κοπα Αφρικα, η Ποδοσφαιρικη Συνομοσπονδια της Αφρικης αποφασιζει οτι το Τογκο ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ απο τα επομενα 2 Κοπα Αφρικα ως τιμωρια γιατι αποχωρησε απο τα γηπεδα της Ανγκολας.Αυτο λεει ειναι γραμμενο ως κανονισμος.

Να τους χεσω τους κανονισμους και τους νομους οταν προκειτε για ανθρωπινες ζωες και ανθρωπινα συναισθηματα.Οι νομοι πρεπει να υπακουουν στο ανθρωπινο συναισθημα και στην κοινη λογικη και κοινο δικαιο. Οταν τα αντιβαινουν, οι νομοι αυτοι πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ η να ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

Αλληλεγγυη στο Τογκο, και ευχομαι η ποινη να μην πραγματοποιηθει γιατι θα πληξει την ιδια την ηδη ματωμενη αξιοπιστια του θεσμου,

1 σχόλιο:

  1. Ενταξει οι κανόνες της FIFA..Αλλα να μην απουσιάζουν από το ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο και γενικά από το λεξιλόγιο του αθλητισμού οι λέξεις κατανόηση,αλληλεγγύη και ανθρωπιά!Με μία λέξη,η απόφαση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή