Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σύντομος σχολιασμός παικτών..


Χαλκιάς:Θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,όταν χρειάστηκε να επέμβει το έκανε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Κρατάει το μηδέν για 762 λεπτά!!
Αραμπατζής:Επιπόλαιος,ελαφρώς αγχωμένος και αρκετά μουδιασμένος σε κάποιες φάσεις,δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες μέτριες εμφανίσεις ο Νικολάκης!Δεν μπόρεσε να προωθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε..
Κοντρέρας:Τα κανε τα λαθάκια του ο Πάμπλο,ειδικά σε κείνο το τσαφ του α μέρους που βγαίνει μόνος του ο ατρόμητος!Σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός.
Μαλεζας:Θετικός για ακόμα ένα παιχνίδι!Βραχος!Ήταν εκεί που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε!Εχεί βοηθήσει τα μέγιστα στη διατήρηση του μηδέν και στην επίτευξη του ρεκόρ!Ρεχαγκελ,σου βρήκα στόπερ!
Λίνο:Χωρίς ιδιαίτερα αμυντικά προβλήματα,προσπάθησε να προωθηθεί χωρίς μεγάλη επιτυχία.Δεν ήταν πολυ στα κέφια του..
Βιερίνια:Απ τους καλύτερους σήμερα.Απ τα πόδια βγήκαν πολλές σέντρες και απ αυτόν ξεκινά το γκολ!Ευδιάθετος!Ο Βιερίνια που ξέρουμε!
Σορλέν:Χωρίς τσαγανό,νοθρός,δεν κατάφερε να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας μας.
Βιτόλο:Τρέμει ο Γκεμπρεσιλασιέ!Για ακόμα μια φορά ήταν παντού!Θετικός!Μάρκαρε και μοίραζε παιχνίδι!Το καλυτερο αμυντικό χαφ μαζί με τον Παμπλο στην Ελλάδα!
Γκαρσία:Ο γνωστός Παμπλο!Ενέπνεε μια ηρεμία στην μεσαία γραμμή,μάρκαρε και προσπάθησε να προωθήσει την ομάδα εκεί που όλος ο ατρομητος ήταν πίσω απ το κέντρο.Θετικότατος!
Κριστιάνο:Θέλει δουλειά.Δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με την διπλή ζώνη άμυνας του ατρόμητου.Μας έλλειψε ο Ίβιτς!Είχε πάντως όρεξη!
Εντίνιο:Δεν ήταν τόσο καλός όσο με τον γαύρο.Προσπάθησε να μπει μέσα στις φάσεις αλλά δεν τα κατάφερε.Στο α μέρος ήταν πολύ μόνος.Στο β μέχρι τον τραυματισμό ήταν πάλι φιλότιμος αλλά όχι πολύς.
Αλλαγές:
Μούσλι:Τον είδαμε μετά απο καιρό και ήταν θετικός!Μοίρασε παιχνίδι,πίεσε,προσπάθησε.Από δικό του σουτ η μπάλα κοντράρει τον Παπάζογλου και μπαίνει στα δίχτυα!Τον θέλουμε δυνατό για να κάνει αυτό που ξέρει καλά:να βάζει την μπάλα στο πλεχτό!
Κούτσιανικούλης:Ταλαιπώρησε πολύ κόσμο απ τα δεξιά!Έδωσε ταχύτητα στην ομάδα.Λίγο πιο ουσιαστικός πρέπει να γίνει!Έχει ακόμα χρόνο μπροστά του!
Παπάζογλου:Θετικός!!Έβαλε το γκολ που έδωσε την νίκη,πάλεψε και ήταν μέσα στις φάσεις!Σε δυο βδομάδες έβαλε 2 γκόλ!Να τα εκατοστήσεις σου εύχομαι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου