Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

2 μετρα και 2 σταθμα...


Τον Τσακιρη, τον προεδρο του πανιωνιου ,μπορω να πω οτι τον συμπαθω.Πρωτον, γιατι τον θεωρω καθαρο και τιμιο ανθρωπο.Απο αυτους που θελουν να προσφερουν στο χωρο του επαγγελματικου ποδοσφαιρου. ΕΠισης, ειχε πει παλιοτερα για τον ΠΑΟΚ, οτι ειναι η μοναδικη ομαδα-γωνιακο μαγαζι στην Superleague λογω του κοσμου της.Γενικα δε τα μασαει τα λογια του.Μετα την σφαγη της Κυριακης με τον βαζελο, βγηκε και τα ειπε εξω απο τα δοντια οτι "ο ΠΑΟΚ Πρεπει να παρει το πρωταθλημα για το καλο του ιδιου του αθληματος!".

2 μερες μετα,η πειθαρχικη επιτροπη της Superleague τον καλει σε απολογια για τα λεγομενα του!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να λες δημοσια οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει και δικαιουτε το πρωταθλημα.

Οριστε η πηγη ΕΔΩ

Επισης, στο link θα βρειτε το καλεσμα σε απολογια του ΠΑΟΚ(????) για τον αγωνα με την ξανθη.Να υπενθυμισω οτι σε αυτο το ματς, ΟΥΤΕ εισητηρια πηραμε,ΟΥΤΕ εισητηρια ζητησαμε,ΟΥΤΕ υπηρχε οπαδος μας με διακριτικα μας μεσα στο γηπεδο.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5,14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ
.

Να υπενθυμισω τι ειχε συμβει στην αναλογη περιπτωση πριν 10 μερες στο ματς του γαβρου στην Κρητη με τον Εργοτελη, οπως πολυ σωστα ειχε γραψει ο paokland ΕΔΩ

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά φιλάθλων «που έφεραν διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού» στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης – ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς « την ευθύνη για τη συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλουμένη λόγω μη διαθέσεως εισιτηρίων του αγώνα στη φιλοξενούμενη ομάδα.» : επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Οποτε,μετα τον Ηρακλη, για δευτερο συνεχομενο εκτος εδρας ματς, ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε ολη την Ελλαδα που δεχεται αυτην την επιβολη χουντικων μετρων.

Να το χαιρεστε το πρωταθλημα σας και να τα χαρειτε τα λεφτακια του CL. ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΚΟΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ!

Οπως λεει και ο σοφος λαος ευστοχα: "ΠΑΟΚ ολε μ@μ@ τους Δικεφαλε.Ολους τρελα σας πουλαμε, και θα σας μ@μησουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου