Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πάρτε Center For .... ΧΘΕΣ!!!!!




























Πικρα και παλι πικρα!Αυτη η ομαδα εκει που παει να κανει την υπερβαση παντα κατι θα συμβει και θα μοιρασει πικρα στον κοσμο της.Παντα κατι θα συμβει στο πιο κρισιμο σημειο.Οπως οταν βγηκε στα προκριματικα του CL με την υποθεση Λουκα,οπως περσι που βγαινει 2η στο πρωταθλημα και στην κρισιμη στιγμη στα play-off κανει τις χειροτερες εμφανησεις της σαιζον,οπως και φετος που εκει που λες οτι ειναι η ευκαιρια για ενα πρωταθλημα (γιατι δεν πιστευω πως θα πετυχεις τοσο κακο βαζελο-γαυρο τα επομενα χρονια) ερχονται 2 απανωτες ηττες να σε προσγειωσουν στην πραγματηκοτητα.Και αν για το παιχνιδι με τον αρουλη ειχαμε εναν στημενο διαιτητη σημερα δεν μας εφταιξε κανενας Κακος.Για μενα μια ειναι η αιτια που οπως ολα δειχνουν(ποτε μη λες ποτε) θα χαθει αυτη η ευκαιρια. Η ελλειψη ενος μεγαλου Center For!Εβλεπα σημερα τον Musli και απογοητευτηκα.Και δεν μενω μονο στη φαση που χανει το goal με κενη εστια αλλα στην εν γενει παρουσια του στο φετινο πρωταθλημα.Περαν των αγωνων με αρη και βαζελο στους υπολοιπους αγωνες ηταν ανυπαρκτος η τραυματιας(ισως να φταιει και η κακη εξωαγωνιστικη ζωη του).θα μου πειτε οτι κανει αλλες δουλειες στο γηπεδο αλλα τι να το κανω οταν δεν μου προσφερει αυτο για το οποιο τον εχω στη ομαδα μου.... το γκολ.Οταν το βασικο σου CF εχει ολα και ολα 3 γκολ στο πρωταθλημα δεν πας πουθενα.Και το λεω αυτο γιατι πιστευω πως αν ο ΠΑΟΚ ειχε ενα μεγαλο σεντερ φορ τωρα θα ηταν κατα πολυ πανω και απο βαζελο και απο γαυρο.Για τους αλλους φορ της ομαδας μας(Παπαζογλου,Εντινιο) καλυτερα να μην αναφερθω καν.Τον μονο που δεν μπορω να κρινω ειναι ο Φιλομενο λογω του τραυματισμου του.Τελως παντων νομιζω οτι του χρονου η ομαδαρα μας με δυο-τρεις σωστες προσθηκες θα κανει πολλους να παραμιλανε για παρτη μας.Εχουμε μπει πλεον σε ενα δρομο που μονο επιτυχιες μπορει να μας προσφερει στο μελλον.Μακαρι και στο αμμεσο μελλον γιατι ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα!
Forza μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ εμεις θα ειμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ και στις χαρες αλλα κυριως στις λυπες και στα δυσκολα!ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΥΓ:Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ο MUSLI να πεταει φωτιες στα υπολοιπα ματς της ομαδαρας μας και κυριως στα play-off να πεταξει οσα γκολακια δεν πεταξε μεχρι σημερα και να με βγαλει εμενα μαλ@@κα για αυτα που γραφω τωρα!

3 σχόλια:

  1. Για μενα, στον σημερινο ΠΑΟΚ υπαρχει ελλειψη 2 σοβαρων πλαγιων μπακ.Λινο και Αραμπατζης, φιλοτιμοι μεν,αλλα για δευτερη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απλα πιστευω οτι πολυ καλα μπακ για τη δημιουργια μεγαλης ομαδας παιρνεις εφοσον πρωτα φτιαξεις πολυ καλο κορμο δηλ. σεντερ μπακ,αμυντικο και επιθετικο χαφ και ενα μεγαλο φορ.Διστυχως δεν εχουμε μεγαλο φορ και βαζω και ερωτηματικο στο επιθετικο χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μούσλι θα μας κάνεις και μας αλκοολικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή