Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΟΙ αγώνες του ΠΑΟΚ το σαββατοκυριακο..

Σημαντικά ματς δίνει η ομάδα μας σήμερα και αυριο με δυνατούς αντιπάλους σε όλα τα αθληματα..Πιο συγκερκριμένα:
Στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμαστε απέναντι στον πάντα επικίνδυνο πανθρακικό στην κατάμεστη Τούμπα με στόχο μόνο την νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά πρωταθλητισμού!16:45,γήπεδο Τούμπας..
Στο μπάσκετ μετά την οδυνηρή ήττα απέναντι στην Καβάλα καλούμαστε να επαναλάβουμε την περυσινή μας φανταστική εμφάνιση και να κερδίσουμε τον βάζελο στην Σαλονίκη!Όλοι αύριο στην Πυλαία στις 17.30 να βοηθήσουμε την ομάδα μας για την μάχη που δίνει για να ναι στην πρώτη εξάδα!
Στο βόλευ τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς δίνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου!Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα τον αρούλη στις 19.00 στο κλειστό της Πυλαίας!Μετά το ματς στην Τούμπα πάμε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μας!
Στο χαντμπολ με την ουραγό της βαθμολογίας κύδων χανίων αγωνίζεται ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με σκοπό να συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής!Παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα στις 18.00 και δυστυχως πέφτει πάνω στα άλλα δύο ματς της ομάδας μας σε ποδόσφαιρο και βόλλευ..Για μία ακόμα φορά γράφουμε πως τέτοια φαινόμενα πρέπει να αποφεύγονται από τον ερασιτέχνη ο οποιός πρέπει να απαιτεί να μην γίνονται την ίδια ώρα τα ματς της ομάδας μας και μάλιστα σε αθλήματα που και φέτος πάμε πολύ καλα!
Τέλος,στο πόλο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ,τρίτος στην φετινή βαθμολογία δίνει κρίσιμο ματς στο 'Ιωνικό κολυμβητήριο' της χίου με την τοπική ομάδα..
Το γράφουμε ξανά:ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!
Πάμε ρε ΠΑΟΚ,νίκες παντού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου