Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Χαμηλά η μπάλα...

Πολύ κρίσιμο και επικίνδυνο είναι το παιχνίδι που δίνουμε αύριο στις 16:45(nova) με τον πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει γίνει υπολογίσιμη από την στιγμή που ανέλαβε ο Δερμιτζάκης..Θέλει το διπλό μέσα στην Τούμπα για να έχει να γράφει κι άλλες σελίδες στην ιστορία του..Το κανε με τον συμπολίτη,θέλει να το κάνει και με μας..
Θέλει λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή το ματς..Να το δει η ομάδα σαν ντέρμπι..Να ξυπνήσουμε την Κυριακή το πρωί και να περιμένουμε γκέλες από τον βάζελο και τον γαύρο..Αν φυσικά τους αφήσει η διατησία να χάσουν!!!Από το αυριανό ματς θα λείψει ο Βιειρινια ο οποίος έχει συμπληρώση 4 κάρτες..Πάμε να αυξήσουμε το σερί των συνεχόμενων νικών στην Τούμπα και να πάμε με την ψυχολογία στα ύψη να αντιμετωπίσουμε την άλλη Κυριακή τον αρούλη,στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο...

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες για το παιχνίδι, αλλά την διαιτησία τι την αναφέρεις; Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω για διαιτησία. Όπου και να κοιτάξεις μιλάνε για διαιτησία κι όχι για μπάλα.

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.....ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΛΟ......ΔΚΡΥΓΟΝΑ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή