Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

10+1 συμπαρασματα απο το χθεσινο ματς


1. Χθες ο ΠΑΟΚ δεν εχασε απο τον αρη.Εχασε απο το ιδιο το συστημα διαπλοκης του ελληνικου ποδοσφαιρου.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ομαδα πλην του ΠΟΚ να σηκωσει τον τιτλο.Και αυτο κατεστει σαφες. Και ειμαι σιγουρος οτι εαν ο αρης ειχε 54 βαθμους και ο ΠΑΟΚ 39, το ματς θα ηταν διπλο με παλι τον σπαθα διαιτητη.

2. Πισω απο την σφαγη δεν κρυβεται μονο ο πατερας και ο βαζελος.Κρυβεται οτι πιο σαπιο και αθλιο υπαρχει.Κρυβεται και ο γαβρος και ολο το παρασκηνιο της αθηνας το οποιο ξερει οτι τα χοντρα φραγκα υπαρχουν στο Τσου-Λου, και δεν προκειτε να τα μοιραστει με ΚΑΝΕΝΑΝ.

3. Η μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων του αρη, απεδειξε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να πριμοδοτειται απο την βρωμια του συστηματος, αρκει να απολαμβανει τα πολυ προσωρινα οφελη...

4. Η μεγαλη μαζα των δημοσιογραφων,εφημεριδων κλπ κλπ, εκανε μεγαλη γαργαρα τα χθεσινα. Ξερει οτι βγαζει ψωμι απο την παραγκα, και πως εκει που γλυφεις δεν φτυνεις...

5. Η επανασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα ερθει μονον απο τον ΠΑΟΚ. Λυκοφυλιες και λοιπες συμμαχιες εναντιον του συστηματος με τυχον συμμαχιες στυλ Θεσσαλονικη η Β.Ελλαδα δεν βγαζουν πουθενα.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

6. Ο δημοσιος λογος μας πρεπει να ειναι πιο αιχμηρος και πιο επιθετικος.Οι ανακοινωσεις μπορουσαν να ειναι πολυ πιο καυστικες.

7. Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι συνεργασιες και ραντεβου με υπουργους και αστυνομιες και σημαινουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Κοψτε τους τον βηχα.

8. Η ομαδα παρα την τεραστια βελτιωση των 2 τελευταιων χρονων σε σχεση με τις "σαρδελες", χρειαζεται 2-3 ακομη καλους παικτες.

9. Η ομαδα χρειαζεται την ηρεμια και την στηριξη ολων μας,ιδιαιτερα τωρα στις δυσκολες στιγμες.Ας θυμηθουμε ποσο βοηθησε η σταση μας,μετα το ματς με τα γιαννινα και τον αποκλεισμο.

10. Παροτι δεν επροκειτω να ασχοληθουμε με υποδεεστερες ομαδες-ασανσερ,καταφερατε σκουληκακια στα play-ωχ να σας περιμενουμε πως και πως.Και τοτε δεν θα υπαρχει ο σπαθας να σας ξελασπωσει


****
Αναμεσα στους φιλαθλους της Καβαλας για τον αγωνα κυπελλου, μην σας ξαφνιασει κανα ξαφνικο-ντου χιλιαδων συμπολιτων σας.Εκτος και ανα αποδειξετε για ακομη μια φορα ποσο κοτες ειστε και δεν δωσετε εισητηρια....

3 σχόλια:

  1. ...play ωχ με ΩΧ κεφαλαιο....η ΤΟΥΜΠΑ θα ξαναγινει ΦΙΛΟΞΕΝΗ για σενα συμπολιτη μου...και αυτο γιατι εσυ αγαπημενε μου συμπολιτη εδωσες την αφορμη με την δικη σου φιλοξενη σταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας περιμενουμε σκουληκακια!Ελατε στην Τουμπα να δειτε τι σας περιμενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι ανακοίνωση βγει αδερφέ είναι εκ των υστέρων.
    Η δουλειά πρέπει να γίνετε πριν τα παιχνίδια αν φτάσεις μετά λειτουργείς αλλιώς.
    Όσο για το τίποτα της πόλης, αρκετά ασχοληθήκαμε όταν ξαναπαίξουμε φέτος η του χρόνου πολύ απλά θα τους ανταποδώσουμε ακριβώς την ίδια φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή