Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μια ζωη ξεφτυλισμενοι....ειστε αηδια!!


Δεν μπορουσα να περιμενω τιποτα λιγοτερο απο εναν γλειωδη τυπο σαν τον Ρουμελιωτη.Ηρθε και εδεσε ο γλειωδεστατος χαρακτηρας του με το προφιλ της ομαδας που αντιπροσωπευει. Να ξεφτυλιζεσαι ομως τοσο πολυ μπροστα σε τοσο κοσμο?Γιαυτο ειστε σκουληκια,και γι αυτο θα παραμεινετε για παντα.

γρια-σκουληκι στο βολευ, με τον νικητη να παιρνει την προκριση στους "4". Ηδη το σκορ 2-0 υπερ των γηπεδουχων,10-10 στο 3ο και τον Ρουμελιωτη στο σερβις να προκαλει τις κωλογριες πετωντας τους την μπαλα.Αυτες, απαντανε με ενα κουτακι μπυρας που ισα ισα τον γρατζουναει,και αυτον τηρωντας τις συνηθειες της ομαδας του, το παιζει οτι εχει μεινει αναπηρος.



Ρουμελιωτη κανε τον κοπο να δεις το παρακατω βιντεο ενος ανθρωπου που παροτι αγωνιζεται στο ιδιο σωματειο με σενα,σεβαστηκε τις Κρητικες του ριζες, την προσωπικοτητα του και δεν το παιξε χτυπημενος, παρα την ΑΠΑΙΤΗΣΗ απο μεριας της διοικησης της ομαδας σας(οι τυποι στο 2:40 και μετα ειναι της παε αρης που τον απειλουν να πεσει γιανα παρουν το ματς στα χαρτια) να κανει τον μακακα.



Επεξεργασια

Ξεχασα να αναφεθω και στις δηλωσεις ρουμελιωτη ο οποιος ειπε οτι μεσα στην εδρα των σκουληκιων δεν πεφτει καρφιτσα σε αντιθεση με οτι συμβαινει σε γρια και ΠΑΟΚ. Βλαμμενε ψηλοβλακα, λιγα τα λογια σου για μας γιατι δε σε βλεπω καλα

2 σχόλια:

  1. Σιχαμερα υπολείματα ειναι φίλε.
    Το νου τους μόνο να έχουν αριστερα και δεξιά !
    Διοτι μεχρι τα πλευ οφφ θα γελάσουμε πολυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεφτει πολυ φαπα μετα την σφαγη του σπαθα. Γυρισα Σαλονικα για τις γιορτες, και δεν τους βλεπω πουθενα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή