Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ // GOOD LUCK PARTIZAN


Αυτη η ευχη ακουστηκε απο τον εκφωνητη στην Πυλαια σημερα, προς τους αδερφους της Παρτιζαν οι οποιοι επισκεφτηκαν σημερα το παλατακι γιανα φωναξουν και αυτοι για την ομαδα μας.

Πολλοι λεει θιχτηκαν.Σιγουρα οχι οσοι ηταν στο παλατακι.Και σιγουρα οχι οι απανταχου ΠΑΟΚτσηδες.Μαλλον θα ταν οι κλασσικοι γλειφτες , γνωστοι "αντικειμενικοι" δημοσιοκαφροι της TV.
Εχουμε σιχαθει πια ολο αυτο το στημμενο σκηνικο , οπου ολοι οι οπαδοι ανεξαρτητου αποχρωσης στηριζουμε τις ελληνικες ομαδες.

Αφου οσο ο γαβρος και ο βαζελος προχωρανε στις ευρωπαικες διοργανωσεις, τοσο παιρνουν φραγκα, και τοσο απομακρυνονται τα μπατζετ μας.Γι αυτο εξαλλου και μας σφαζουν με οποιον τροπο βρουν. ΓΙανα μας αποκοψουν τον δρομο προς την ευρωπαικη καταξιωξη , και την αναλογη οικονομικη ενισχυση των ταμειων μας.Οποτε τι να την κανω εγω την ευρωπαικη πορεια τους??Στα τετοια μου την γραφω.

Με ολη μου την καρδια: ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ !!

PARTIZAN BROTHERS,WIN EUROLEAGUE AND F@CK G@Y olympiakos

5 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαφώς δεν συμμερίσθηκε την αντίδραση του εκφωνητή που ήθελε κατά κάποιο τρόπο να ευχαριστήσει τους φίλους της Παρτιζάν που βρέθηκαν στην Πυλαία και τόνισε ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν εκφράζουν το σύλλογο του. «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είναι ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Κανώτας.

    Θίχτηκε και ο κανώτας λοιπόν!!!!
    Στο παλατάκι βρέθηκε γύρω στους 3-4 χιλιάδες και ανάμεσα τους κάποια απ τα αδέρφια μας της Παρτιζάν. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατι συμβαίνει εκατοντάδες φορές, όπως είναι φυσιολογικό ο εκφωνητής που είναι στο παλατάκι μας να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Παρτιζάν στο φάιναλ φορ της ευρωλίγκα. Κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για τον κύριε Κανώτα που τον πείραξε!!! Κάνε την δουλειά που σ έβαλε το πραγματικό αφεντικό να κάνεις και άφησε τις παπαριές με το τι εκφράζει τον σύλλογο μας και τα ατυχές περιστατικά.
    Κύριε Κανώτα όλος ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει η Παρτιζάν να πάρει το κύπελλο της ευρωλίγκα (αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε εμείς) και για να γίνει αυτό πρέπει να βάλει στα 4 τον γαύρο όπως δηλαδή γουστάρει να βλέπει πάντα την ομάδα του γαύρου ο ΠΑΟΚτσης.
    Αυτό ακριβώς θέλει και αυτό εκφράζει τον σύλλογο μας, κύπελλο ευρωπαϊκό στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ και ΤΣΑΠΟΥ στον γαύρο.
    Ατυχές περιστατικό είσαι εσύ μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαυρος ειμαι αλλα συμφωνω μαζι σας...αυτο το παραμυθι με την στηριξη των ελληνικων ομαδων πρεπει να τελειωσει..η καθε ομαδα παιζει για παρτη της και για τους οπαδους της KAI MONO,για την ελλαδα υπαρχουν οι εθνικες ομαδες...φτανει η υποκρισια και το δηθεν...αφου ολοι οι οπαδοι τα ιδια σκεφτονται ας εχουν τα @@ να το λενε δημοσιως...
    υ.γ:παιζουν πνευστα λεει οι σερβοι? :pp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε, τα πραγματα εχουν ετσι. ΕΙναι κοινο μυστικο οτι η ανταγωνιστικοτητα που υπαρχει αναμεσα στις ομαδες εντος χωρας, μεταφερεται και εκτος. Και δεν ειναι μονο στην ΕΛλαδα ετσι τα πραγματα. ΕΙναι και στην Σερβια,την Ρουμανια, ακομη ακομη και στην Ιταλια και Ισπανια. Ο Πιρλο τις προαλλες ειχε το θαρρος να πει οτι υποστηριζει Μπαρτσα και οχι Ιντερ.

    Ενω στην ΕΛλαδα,αναπαραγεται αυτος ο ψευτικος καθωσπρεπισμος.Και οσοι εχουμε το θαρρος της αληθειας, κατευθειαν ονομαζονται "ατυχες περιστατικα".Μονο που ετσι πρεπει να ονομαζονται ολοι αυτοι οι καθωσπρεπει οι οποιοι το παιζουν και καλα "ανωτεροι", οπως πολυ σωστα εγραψε ο paokland παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω σε ολα και αποχωρω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν ομως, ξεχασα να αναφερθω στο υγ. ΔΥσκολα σας βλεπω... Τα αδερφια φευγουν για παρισι με σεξουαλικες διαθεσεις στο φουλ. Ειδωμεν ανωνυμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή