Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Το μέλλον του ΠΑΟΚ...

Το ξεκαθαρίζω από την αρχή:το πρωτάθλημα και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για υπέρβαση δεν τελείωσε.Έχουμε ακόμα 8 πολύ σημαντικά παιχνίδια,τα πιο σημαντικά της χρονιάς συγκεκριμένα!Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να δούμε πέραν των μεταγραφών,ποιοι νέοι σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας στο μέλλον..
Ξεκινάμε απ αυτούς που είναι και φέτος στην ομάδα.Θα αναφερθώ μόνο σε παίκτες που δεν έχουν περάσει το 23ο έτος της ηλικίας τους!
Πρώτος στην λίστα είναι ο 3ος τερματοφύλακας της ομάδας ο Κουτζαβασίλης για τον οποίο δεν ξέρουμε και πολλά πράματα παρά μόνο ότι δουλεύει σκληρά!ο 22χρονος επιθετικός της ομάδας μας,ο Παπάζογλου ο οποίος μπορεί να μην έδειξε τα αναμενόμενα,αλλά ο Σάντος πιστεύει πολύ σ αυτόν!Κάτι παραπάνω θα ξέρει!
Περνάμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι:σ αυτούς που δόθηκαν δανεικοί!Κλάους Αθανασιάδης:ο επόμενος μεγάλος σκόρερ του ΠΑΟΚ!Και δεν υπερβάλω!Ξέρει πολλή μπάλα το παλικάρι!Φέτος παίζει στας Σέρρας και μέχρι να φύγει ο Όγιος έπαιζε συνέχεια..Ο Κοκότοβιτς δεν τον χρησιμοποιεί..
Σταύρος Τσουκαλάς:ο άτυχος της χρονιάς..Δεν κατάφερε να παίξει πολύ λόγω ενός τραυματισμού..Παίζει στην μεσαία γραμμή.Μαζί στην β εθνική παίζουν ο Μουμίν και ο Μανουσαρίδης σε Παναιτωλικό και Πιερικό αντίστοιχα..Όλα τα παιδιά θα κριθεί κατά πόσο θα συμμετέχουν στην προσπάθεια του μελλοντικού ΠΑΟΚ..Στην ίδια κατηγορία και τα παιδιά που παίζουν στην γ εθνική:Κουρδάκης,Μπρέγου,Παπαστεργίου,Δελήμπασης,Παραλίκης, Λαγγίζος, Θεοδωρίδης..
Ιδιαίτερη κατηγορία από μόνοι τους είναι ο Γεωργίου,στας Σέρρας και αυτός μαζί με τον Κυριακίδη,και ο Αμπουμπακάρι,δανεικός στον Λεβαδειακό!Και οι τρεις τους μπορεί άμεσα να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ,κατά την γνώμη μου..Ως εναλλακτικές λύσεις πάντα!
Τα ξέρει καλύτερα ο Σάντος και η διοίκηση αυτά τα πράματα..Είναι παίκτες με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία και με σκληρή δουλειά μπορεί να γίνουν ο κορμός του μελλοντικού ΠΑΟΚ των πρωταθλημάτων και των διακρίσεων..!!
ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου