Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Την διέλυσε!!

Σούπερ ΠΑΟΚ νίκησε πολύ πιο εύκολα απ όσο περίμενε κανείς την αεκ στο κλειστό του ελληνικού με σκορ 73-90!Κορυφαίοι από ην ομάδα μας οι Μονροε και Ντελινικατιτς!Αναλυτικά:
Τα δεκάλεπτα: 14-19, 33-44, 44-63, 73-90

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Γκέκος): Γκριν 22, Νικολαΐδης 19, Μαζέικα, Μακ 4, Παπαντωνίου, Δορκοφίκης 8, Καλλινικίδης 4 , Τουτζιαράκης, Φράνσις 11, Μελς 5.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 19, Καυκής, Γκρέγκορι 8, Ταπούτος, Καλλές 2, Ντελινκάιτις 17, Παπαδόπουλος 14, Ντρόμπνιακ 12, Γκετζέφσκι 10, Χέλιγουελ 2, Δεμερτζής.

Μετά το τέλος του ματς ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν δυνατά και κατάφεραν να αντιδράσουν σε κάθε δυσκολία. Κάναμε όλα τα μικρά πράγματα που χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη".

"Ήμασταν δυνατοί κάτω από το καλάθι και να κυνηγήσουμε στην περιφέρεια. Η ΑΕΚ δεν ήταν.. ζεστή στα σουτ τριών πόντων. Μένουν ακόμη δύο ματς και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες για να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Εύχομαι στην ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια να είναι δυνατή. Έχει αποδείξει πως είναι καλή ομάδα. Θα πρέπει οι παίκτες να συγκεντρωθούν στη συνέχεια
".

Ο Ουέιντ Χέλιγουελ είπε: "Γνωρίζαμε πως ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε σκληρά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου