Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ας κανουμε ολοι το "χρεος" μας για τον ΠΑΟΚ




Η Ναπολι, παροτι νεοφερμενη φετος στο Campionato, καταφερνει να εκπληξει τους παντες με τις εμφανισεις της και διεκδικει με πολυ σοβαρους ορους την εξοδο στο Champions League.Στην προσπαθεια της,βρηκε συμμαχο την Marria Mazza, η οποια εχει πει οτι θα κανει δημοσιο στριπτιζ στην περιπτωση που πραγματοποιηθει η εξοδος στο CL για τους Ναπολιτανους!



Κατι αναλογο επραξε και η Renata Teixeira αφου το ειχε υποσχεθει σε περιπτωση κατακτησης του CL απο την Μιλαν το 2007!



Παρομοια δηλωση ειχε γινει και απο την Sabrina Ferilli σε περιπτωση κατακτησης του Campionato απο την αγαπημενη μου Roma το 2001!



Λιγοτερο απαιτητικη ηταν η Elena Santarelli απο την εθνικη ομαδα της χωρας της,την Ιταλια, απο την οποια ζητησε μολις την νικη επι της Ρουμανιας στο Euro του 2008 ωστε να μην μεινει εκτος της συνεχειας του θεσμου απο την φαση των ομιλων.



Στην περιπτωση της Στρομσγκοντσετ,ομαδα της Α Νορβηγίας, η κατασταση ηταν λιγο διαφορετικη! Η ομαδα δε σωνοταν με τιποτα, τελικα ομως τα καταφερε...Αφου ομως ο κοουτς της ομαδας, Ronny Deila, ειχε ηδη υποσχεθει ενα στριπτιζ σε αυτην την περιπτωση.




Κατι αλλο που θυμιζει περισσοτερο στον ΑΣ ΠΑΟΚ(!!) ειναι το γυνακειο τμημα χαντμπολ της Orsán Elda Prestigio απο την Ισπανια,οπου λοφω ελλειψης ρευστου τα εβγαλε ΟΛΑ !! (Κατσαρη μην παιρνεις ιδεες!)




Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που θα μπορουσαν να γραφτουν. Εγω ομως θελω να σταθω στην δικια μας περιπτωση.Ενοψει του ματς με τον βαζελο στην Τουμπα, και λογω της βαθμολογικης καταστασης, το καλυτερο τονωτικο ενοψει του παιχνιδιου, θα ηταν μια παρομοια δηλωση-υποσχεση απο καποιαν δηλωμενη ΠΑΟΚτσου, αναλογου περιεχομενου βεβαια! Ισως η δικια μας Κατερινα Στικουδη



Ισως αυτο να λειπει μονο στην ομαδα του Σαντος γιανα αποκτησει ολα τα εφοδια να αναδειχθει πρωταθλητρια!

Ειδωμεν...

1 σχόλιο: