Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Συνομος σχολιασμός των παικτών μας...

Χαλκιάς:Κρατησε το μηδέν στην εστία του για ακόμα μία αγωνιστική!Σταθερός,είχε σωστές εξόδους και μετά από την (χαζή) αποβολή του Νικολάκι καθυστερούσε το παιχνίδι όταν χρειαζόταν.
Νικολάκης (Αραμπατζής):Κολλησέ το μυαλό του για 5 λεπτα και μείναμε με 10 παίκτες!ΟΚ,να την κανεις την καθυστέρηση,αλλά αφού το βλέπεις το κοράκι πως θέλει να μείνουμε εμείς με 10 και όχι αυτοι!!Γιατί τον προκαλείς??Μετριότατος χθες ο νικολης..
Σνάουτσνερ:Σταθερός και σαν στόπερ!Ωραίες τοποθετήσεις,δυνατός,έπαιξε με ψυχή αν και ένιωθω πόνος από το 2' μετά από χτύπημα που δέχτηκε!Θετικός σε μία θέση που έχει παίξει μόνο 3 φορές στο ηρακλή.
Μαλεζάς:Για μία ακόμα αγωνιστική ήταν σταθερότατος!Ίσως να πρέπει να μιλάει πιο πολύ με την υπόλοιπη άμυνα αλλά όλα στην ώρα τους!Θετικότατος!
Λίνο:Δεν απειλήθηκε από την πλευρά του πολύ ο ΠΑΟΚ μιας και ο πας αναπτυσόταν κυρίως από αριστερά.Έγαλε καποιες σέντρες στο α μέρος,δεν τον βοήθησε πολύ ο αγωνιστικός χώρος να παίξει όπως θα θελε..
Σορλέν:Η ποδοσφαιρική του παιδεία μας είναι γνωστή!Χθες έκανε το καλύτερο φετινο του παιχνίδι!!Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ να ελένξει τον χώρο του κέντρου!
Φωτάκης:Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας!!!Έκανε τα πάντα!Μαρκάρισμα,τρέξιμο,δημιουργία,φάσεις και φυσικά το γκολ!!Θέλαμε χθες τα δυνατά του σουτ απ τα οποία ήρθε και το γκολ!!Να συνεχίσει έτσι και να κάνει τέτοια ματς όταν τον καλεί ο Σαντος να το κάνει!
Βιερίνια:Ωραίος και χθες ο μικρός!Ορεξάτος,έτρεξε πάρα πολύ,βοήθησε και αμυντικά αρκετά χθες.Έδωσε την ασιστ στον Φωτάκη!Γκολ με τον βάζελο τώρα!!!
Κριστιάνο:Πολύ καλός!!Έκανε χθες το καλύτερο του παιχνίδι!Αν και τεχνίτης παίκτης κατάφερε να τα πάει περίφημα στον χθεσίνο βούρκο!Να συνεχίσει έτσι γιατι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και την εκρηκτικότητα του και δημιουργικότητα του!
Ίβιτς:Δεν φάνηκε πολύ χθες ο Βλάνταν!Πάντως βοήθησε και αυτός αρκετά αμυντικά από το σημείο που παίζαμε με 10!Δεν μπορεί σε τέτοια γήπεδα ο Ίβιτς!Στην Τουμπα όμως μπορεί!Και ήρθε η ώρα να ξεθυμάνει λίγο την Κυριακή με τον βαζελάκο!
Μουσλίμοβιτς:Μέχρι ένα σημείο βοήθησε πολύ την ομάδα μας!Μάλιστα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά έπρεπε να ναι λίγο πιο προσεχτικός!Κουραστηκε στο τέλος και σωστά αντικαταστήθηκε!
Αλλαγές....
Μουν:Ήρθε να καλύψει το κενό στην δεξιά πλευρά της άμυνας!Τα κατάφερε αμυντικά!Δημιουργικά δεν ήταν το ζητούμενο εκείνη την στιγμή!Μπορεί να δώσει τέτοιου είδους λύσεις μέχρι το καλοκαίρι..
Εντίνιο:Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή!Μπήκε στο παιχνίδι και ενώ αγωνιζόμασταν με 10!Έκανε αυτό που έπρεπε:έτρεξε,κράτησε μπάλα,έβγαλε επιθέσεις!
Παπάζογλου:Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε καθυστερήσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου