Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σύντομος σχολιασμός παικτών...

ΜΠΑΛΑΡΑ!!ΧΑΛΑΡΑ!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Δεν ξερω πως αλλιώς να σχολιάσω το χθεσίνο εύκολο απόγευμα!Περνάω αμέσως στον σχολιασμό των παικτών!
Χαλκιάς:Είδε τζάμπα και πάλι αγώνα του ΠΑΟΚ!Είναι ο πιο τυχερός φίλαθλος!Την αράζει στην εστία,ε και αν ποτέ χρειαστεί σηκώνει και κανένα χέρι να πιάσει την μπάλα!
Σνάουτσνερ:Ο καλύτερος Μίρο της χρονιάς!Μέχρι που προωθήθηκε κιόλας!Αμυντικά δεν είχε και πολλά προβλήματα!Πολύ θετικός!
Λίνο:Από την πλευρά του έγιναν οι περισσότερες επιθέσεις της ξάνθης..Είχε πάλι τα προβλήματακια του!Αλλά ήταν καλός γενικά!Προσπάθησε να προωθήσει την ομάδα και το κανε με χαρακτηριστική ευκολία!Ωραία εκτέλεση φάουλ στο γκολ!
Μαλεζάς:Δεν λέω τίποτα..Απλά τέλειος!
Κοντρέρας:Το ίδιο με τον Στελάρα!
Σορλέν:Θύμησε και πάλι τον καλό γάλλο της περυσινής χρονιάς!Σταθερός!Εμπνέει εμπιστοσύνη!
Βιειρίνια:Ματσάρα έκανε ο παλήκαρος!Παιχταράς!Τι να λέμε τώρα!Το καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος!2 γκολάκια (φοβερά) και μία ασίστ!Το γραψα και μετά τον βάζελο!Θα βάλει γκολ ο 'μικρός' με την ξάνθη!
Γκαρσία:ήσυχη δουλειά από τον Παύλο!Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει όλο το κέντρο μαζί με τον Βιτόλο!Εύκολο απόγευμα!
Βιτόλο:Γύρισε και είχε όρεξη να γράψει χιλιόμετρα!Ακόμα και τις στιγμές που η ομαδα έπεφτε αυτός έτρεχε και δεν επέτρεπε στην ξάνθη να κάνει φάσεις!
Ίβιτς:Βαριέμαι να γράφω και πάλι πόσο καλός ήταν!ΕΓΓΥΗΣΗ!
Μούσλι:Μπορεί αν μην έβαλε γκολ αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα!Πρέπει να είναι λίγο πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια!
Αλλαγές:
Εντινίο και Φωτάκης έπαιξαν λίγο οπότε δεν μπορούμε να τους κρίνουμε!
Μοράες:Σιγά σιγά αρχίζει να προσαρμόζεται και σίγουρα του χρόνου θα είναι ένας ακόμα Βιειρίνια στην ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου