Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ από τα παλιά!!!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας!Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σερί του αμαρουσίου σε Ελλάδα και Ευρώπη!Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος!Ο Λάζος σημείωσε 23 πόντους και ήταν ανίκητος μέσα στην ρακέτα!Πολύ καλός ήταν και ο Μιλισάβλιεβιτς που μετά από καιρό έδειξε ποιος πραγματικά είναι!Τα δεκάλεπτα 18-21, 41-38, 69-50, 83-73 !!Όπως φαίνεται και από τα δεκάλεπτα,ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο!Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 22 πόντους!Οι πόντοι της ομάδας μας:ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρό 16 (2), Καυκής, Γκρέγκορι 13, Ταπούτος 5 (1), Καλλές, Δεμερτζής, Μιλισάβλιεβιτς 15 (2), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 23, Χέλιγουελ, Ντρόμπνιακ 12 (1), Γκετσέφσκι.
Δηλώσεις:
Μαρκόπουλος: "Είχαμε διάρκεια και ενέργεια"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την πορεία τους σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως και όλα που δίνουμε. Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Σε πολλά σημεία κάναμε αυτό που θέλαμε με τους παίκτες μου να ανταποκρίθηκαν.

Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως δεν ήταν καλό για μας. Ίσως η κούραση και η χαλάρωση του αμυντικού προσανατολισμού δώσανε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει πιο εύκολα από ότι στα προηγούμενα δεκάλεπτα. Πλέον έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και χρειαζόμασταν αυτήν την νίκη για να τα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά"
.

Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Παπαδόπουλου είπε: "Όλοι οι παίκτες είναι παίκτες της ομάδας. Σήμερα ο Παπαδόπουλος ήταν πάρα πολύ καλός όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν για την ομάδα".

Κι όσο για την εμφάνιση σε συνδυασμό με αυτές των δύο τελευταίων παιχνιδιών με Πανελλήνιο και Άρη τόνισε: "Δεν νομίζω ότι απέναντι στον Πανελλήνιο και τον Άρη δεν ήμασταν εξίσου καλοί. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αν και σήμερα είχαμε περισσότερο διάρκεια με πάρα πολύ δυνατή ενέργεια που μας έδωσαν την δυνατότητα για αιφνιδιασμούς".

Γκρέγκορι: "Είχαμε ενθουσιασμό"

Ο Κένι Γκρέγκορι, μιλώντας εξ ονόματος των παικτών του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Είχαμε ενθουσιασμό και θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι απέναντι σε τόσο καλή ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που παίξαμε με τρομερή συγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Συνήθως παίζαμε καλά για τριάντα λεπτά, αλλά αυτή τη φορά διατηρήσαμε και την ενέργειά μας σε όλο τον αγώνα.

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Αυτή η νίκη δεν έχει πάντως κάποια ξεχωριστή σημασία. Για μένα, κάθε νίκη έχει αξία. Προσωπικά παίζω τόσα χρόνια κι έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως αντιπάλου".

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το στοπ στο Μαρούσι. Θα δώσει μάχη για την εξάδα όπως δείχνουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή