Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Με ασσοδυο κανεις δε μ@μησε




Στις 18.00 του Σαββατου, μια ωρα πριν το εκτος εδρας ματς του ΠΑΟΚ με μια μικρη ομαδα, Βιειρινια και Ιβιτς στηνουν ενα ταβλακι.Οι 2 παικτες εξηγουν στους συμπαικτες τους οτι δεν ασχολουνται με ματς που γινονται απεναντι σε ανυπαρκτες ομαδες,οι οποιες ξεχωριζουν μονο και μονο γιατι εχουν προεδρο τοσο μ@λ@κ@ και τσιρακι του ΠΟΚ.Μεγαλο ντερμπι στο ταβλι, φτανει στο 6-5, και μολις ξεκιναει το τελευταιο πλακωτο που λογικα θα δειξει τον νικητη, κατα τις 18.50 εμφανιζεται ο Σαντος. Ο κοουτς τους καλει να διαλυσουν τη παρτιδα (και ενω βρισκεται στο τελος της), και να μπουν μες το γηπεδο για ΠΛΑΚΩΤΟ! Μπαινουν οι 2 τους μαζι με αλλους 9, και αρχιζουν να πειραζονται οτι ο ενας θα ειναι καλυτερος του αλλου.

Στις 19.07 ο Ιβιτς λεει στον Αντελινο οτι θα του κανει "πλατες", κρατωντας μακρια το σεντερ μπακ της αλλης ομαδας και τον προκαλουσε να σκοραρει.Ο μικρος αποδεχεται την προσκληση-προκληση και το πραγματοποιει.
Στις 19.13 ο μικρος κανει μια κουρσα απο τα δεξια, πεταει μπαλια λουκουμι στον Βλανταν και του φωναζει "δικο σου".Ο Σερβος το κανει και του ψιθυριζει στο αυτι."7-6 σε εχω!"
Στις 20.21 ο Ιβιτς βρισκει απο μακρια τον Πορτογαλο για το σουτ.Αυτος το πετυχαινει, κανει το 7-7,και ολα δειχνουν οτι οι διαφορες απο το ταβλι, θα λυνονταν στο χορταρι.
Στις 20.34 ο ξενερωτος Φερναντο, καλει τον 23χρονο μεσοεπιθετικο κοντα του!! Και παλι εχει καταφερει να τους χαλασει την κοντρα.Ο Ιβιτς δυσανασχετει.
Στις 20.41 κανει το ιδιο και με τον Σερβο, που εχει χασει το νοημα της υπαρξης του αναμεσα στις 4 γραμμες.



Κατα αλλα, ο ΠΑΟΚ πηρε το διπλο απεναντι σε μια ομαδα(συγγνωμη αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της, βλεπετε ειναι τοσο ανυπαρκτη), και ειναι μονος πρωτος, εστω για το Σαββατοβραδο!!

PS*Η συμβολικη σημασια του ταβλι, του σκορ και της ωρας
*Η μεγαλη μπαλα, και το 3-0 ΓΙΑ ΠΛΛΛΑΚΑ
*Εκει εκει.....

2 σχόλια:

  1. *Εκει εκει.....

    ................ στην βου εθνική!!

    Με αέρα και στόφα πρωταθλητή!
    Συνέχισε έτσι τα γούστα είναι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paokhoolg ειμαστε πρωτοι!Ας το χαρουμε!Αλλα χαμηλα την μπαλα!Αυριο θα εχουμε και συντομο σχολιασμο των παικτων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή