Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Σύντομος σχολιασμός των παικτών...

Μεγάλη νίκη (και δίκαιη,ασ τους να λένε τους βάζελους) για την ΠΑΟΚαρα μας μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό!Όσοι είχαμε την τύχη να είμαστε το βράδυ της Κύριακής στην Τούμπα ζήσαμε κάτι ανεπανάληπτο!!!
Χαλκιάς:Όποτε χρειάστηκε να επέμβει,το έπραξε!Σταθερός,όπως πάντα άλλωστε,κέρδισε έξυπνα κάποια λεπτά καθυστέρησης όταν η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ!!!
Λίνο:Αχ βρε Λίνο!!Παραλίγο ήρωα να τον έκανες τον κοντό!!Σου φύγε κανα-δυο-τρεις-πεντε φορές αλλά ενταξει..Χαλάλι!Έκανες εκέινη την μπαλια-διαβήτη-παρτο βαλτο-ουαου και στα σβήνω όλα!Απλά βρε βραζιλιάνικο αγόρι,πρόσεχε λίγο παραπάνω!!
Σνάουτσνερ:Ο γνωστός σε όλους μας σταθερός Μίρο!Μπράβο!Εμπνέει επιστοσύνη!να συνεχίσει έτσι γιατί έχουμε 7 τελικούς και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους!
Στελάρας (Μαλεζας):Ποιος καναβάρο;Ποιος φέρντιναντ;ΜΑΛΕΖΑΣ!!!Ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν!Μας γλίτωσε από πολλά εμφράγματα!Σε γενικές γραμμές τον έφαγε τον σισέ!
Κοντρέρας:Μας έλλειψε!Σιγουριά στην άμυνα!Σωστή καθοδήγηση!Βοηθούσε πολύ στο μαρκάρισμα του σισε και ήταν εκέι που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε!Μουντιαλικος παιχταράς!!
Σορλέν:Μέτριος...Είχε όρεξη αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι..Δεν έπαιξε ακριβώς στην θέση του..Πάντως η ποδοσφαιρική του παιδεία τον βοήθησε να κρατήσει η ομάδα την στιγμη που ο λαγος πίεζε..
Βιερίνια:Πολύ καλός και πάλι!Μοίρασε παναντόλ στον σπυρόπουλο και στον καντέ (χαχα!!)!Δημιούργησε και πάλι πολλές ευκαιρίες και ήταν μόνιμος κίνδυνος!Θέλω γκολ μέσα στην ξάνθη!!Κανόνισε!!
Παυλάρας:Καιρό είχα να ανατριχίασω ρε συ Παύλο!Το γκολ το έβαλε η μητέρα μου από τον ουρανό δήλωσε!Και τι γκολ ε;;;Το καλύτερο της σεζόν!Σε μέτρια μέρα όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου!
Φωτάκης:Διανύει περίοδο φορμαρίσματος!Κάλυψε άψογα το κένο του Βιτόλο!Ενέπνεε και αυτός σιγουριά αμυντικά και προσπάθησε να απειλήσει..
Ίβιτς:Δεν φάνηκε πολύ..Αλλά είναι λογικό και σε κάποια παιχνίδια να μην πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στα οποία μας έχει συνηθίσει!
Εντίνιο:Δεν απείλησε ιδιαίτερα..Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και σωστά αντικαταστήθηκε!
Αλλαγές:
Μούσλι:Ναι ρε Μούσλι!!!Μπαλάρα από τον Βόσνιο!Και γαμώ τα κοντρόλ στο γκολ!!Θα βάλει και άλλα!!Είναι σχεδόν σίγουρο!Και το επόμενο θα είναι με την ξανθούλα..
Κριστιάνο:Δεν μπορεί να κριθεί γιατί μπήκε προς το τέλος..
Τσιρίλο:Η αλλαγή του έγινε στο 90 και έκανα καναδυο αποκρούσεις..Πήρε και το πριμ της νικης!!
ΛΑΟΣ:Τι να πρωτοπω;;;;;;;;;;;ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!Δεν χάνονται τα ματς με τέτοιο κόσμο!!Και στην ξάνθη θα παμε!Και ας έρθει να μας σταματήσει ο χουντοφασίστας!!!Βρε ουστ...
Ο μέτριος ΠΑΟΚ νίκησε τον πολυμετοχικό παναθηναικό!!!Το πρωτάθλημα είναι δικό μας guys!!Η κάυλα τώρα ξεκινάει!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αποψη μου οτι Λινο και Σορλεν εκαναν την αριστερη πτερυγα να μοιαζει με σουρωτηρι.Αν προσθεσουμε και την μετρια χθεσινη επιδοση του Παμπλο ανασταλτικα συν την απουσια του Βιτολο, διολου απιθανο που οι "δεξιοι" του πολυμετοχικου πατουσαν περιοχη για πλακα.Ο Σαλπι εκανε οτι ηθελε, ενω ο Βυντρα μπορεσε να βρεθει 1-2 φορες αμαρκαριστος μεσα στην περιοχη!Και μιλαμε για το δεξι μπακ!Ακομη υπηρξαν 2 επικινδυνες φασεις που εγιναν απο κει, καθως και το γκολ.Μονο αυτα αρκουν γιανα χαρακτηριστουν οι 2 χειροτεροι του ΠΑΟΚ χθες.Και μπορει ο Λινο να εσωσε εν μερει την παρτιδα με την μπαλια-50 μετρων,ο Σορλεν δεν εκανε τιποτα.Κατα τα αλλα, νομιζω οτι συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπες morissonpaok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή