Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

MVP ο σπαθας !


Η μαχη στις Θερμοπυλες εμεινε ανα τους αιωνες γνωστη για την αυτοθυσια των 300 μολις Σπαρτιατων απεναντι στους εκατονταδες χιλιαδες Περσες. Οι Σπαρτιατες, περα απο απιστευτο θαρρος,θρασσος,ευστροφια και σωματικη και πνευματικη ικανοτητα, ειχαν και στρατηγικα μυαλια να οργανωσουν ενα σχεδιο ωστε να αναχαιτησουν τους πολεμιους τους.Εαν λογιζαμε την τοτε μαχη ως εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, θα επρεπε να βραβευαμε καποιον ως πολυτιμοτερο, του οποιου η συμβολη εκρινε την μαχη.

Οι ρομαντικοι θα λεγαν οτι αυτος ηταν ο Λεωνιδας, ο προτεργατης μιας μαχης, χαμενης εστω,που εμεινε χαραγμενη στους αιωνες.
Καποιοι ποιο ψυχροι θα ελεγαν ο Ξερξης, γιατι ακομη και αν "δεν επαιξε μπαλα η ομαδα του", καταφερε να παρει το διπλο και να "περασει".
Ο πραγματικος ομως ασταθμητος παραγοντας ομως, ηταν ο Εφιαλτης, ο οποιος προδιδοντας της καταγωγη του, εδειξε το κρυφο μονοπατι στους εχθρους εξ Ανατολας, και εκρινε την εκβαση της μαχης.



Χιλιαδες χρονια αργοτερα, γινεται ενα ματς στο Παγκρητιο αναμεσα στους 300 του Εργοτελη, και τα μογγολακια(λογω γεωγραφικης συνδεσης παντα!) του γαβρου.Στο pregame, οι φιλοξενουμενοι εμφανιζονται ως οι τυποι που θα σαρωσουν και οποιον παρει ο χαρος. Οι του Εργοτελη δεν εχουν καμια τυχη.Μαλιστα, εχει επιλεχτει να σφυριξει ο φιλο-πρασινος αρα αντι-γαβρος ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ σπαθας. Ακουμε και διαβαζουμε ολη την βδομαδα το ποσο θα χτυπησει τον gay η διαιτησια και παει λεγωντας.

Παραθετω το βιντεο και τον σχολιασμο των φασεων:



26' Ανυπαρκτο πεναλτυ πανω στο "κλοουν" Τοροσιδη
27' Γκολ-οφσαιτ παλι απο τον ιδιο περιφερομενο θιασο
30' Πεναλτυ μετα απο μαρκαρισμα απο πισω σε παικτη του Εργοτελη που δεν σφυριζεται
65' Τακλιν με τα σκαρια στο προσωπο του αντιπαλου σε υψος 1,5 μετρο απο τον Μελπεργκ.Ο ορισμος της κοκκινης, που απλα δινεται κιτρινη
80' Βουτια επιπεδου ολυμπιονικη και παλι απο τον ιδιο αποτυχημενο ηθοποιο,ολως τυχαιως μεσα στην περιοχη



PS

1.Μετα απο αυτα, ας ξυπνησουμε ΟΛΟΙ και να μην τρωμε τον παππα που μας πουλαν οτι βαζελοι-γαβροι τρωγονται μεταξυ τους.Ειναι σαν το δικομματισμο.Τα εχουν βρειμεταξυ τους και τα χουν μοιρασει, και χτυπαν ολους τους αλλους

2.Τοσοσιδη εισαι ΓΕΛΟΙΟΣ

3.Τσουκου-τσουκου παλι βαθμο τσιμπησες κωλογαβρε.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μενεις πισω στην βαθμολογια..

4.Και ο Δαλουκας αν βρει ευκαιρια, τον ΠΑΟΚ θα σφαξει και οχι τον βαζελο.Ασε που ρωτησαμε και μαθαμε τι τραβαει κι η σκουφια σου και σενα... Και δεν εκπλαγηκαμε καθολου

5.Τοροσιδη εισαι ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Είμαστε πολύ του παρασκηνίου ρε γμτ. Ίσως είμαι κι εγώ ρομαντικός. Δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή